اردوی جهادی پزشکان متخصص در شهر گیان برگزار شد
اردوی جهادی پزشکان متخصص با هماهنگی رئیس شورای شهر گیان و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند در شهر گیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند، دکتر محمد منصورینژاد، مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند، با اعلام این خبر گفت: در این برنامه جهادی، پزشکان متخصص از جمله متخصصان قلب و عروق، داخلی، گوش و حلق و بینی و دندانپزشک حضور داشتند و خدمات درمانی به شهروندان ارائه کردند.
وی افزود: دکتر منصورینژاد و دکتر پریا شهبازی (متخصصان قلب و عروق)، دکتر هادیان (متخصص گوش و حلق و بینی)، دکتر آرش احمدی (متخصص داخلی) و دکتر دارابی (دندانپزشک) به همراه دو نفر از پرستاران بیمارستان آیتالله علیمرادیان و کارشناسان فوریتهای پزشکی در این اردو مشارکت داشتند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تصریح کرد: در این اردوی جهادی به بیش از ۴۰۰ نفر از اهالی شهر گیان و روستاهای اطراف خدمات درمانی و پزشکی ارائه شد.
وی در پایان از تلاشهای پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت گیان و همکاری رئیس شورای شهر و بخشدار گیان قدردانی کرد.





نظر دهید