صفحه اصلی > اخبار سايت
در گفتگو با مدیر فرهنگی دانشگاه؛
تشریح جزییات برگزاری «جشنواره بین المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی همدان»
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه جزییات برگزاری «جشنواره بین المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی همدان» را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر عبدالمطلب صیدمحمدی اظهار داشت: یکی از اقدامات بسیار ارزنده سالیان اخیر در مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری سیمرغ است که نشان دهنده اهمیت جایگاه والای هنر در حوزه سلامت است.
* گسترش و ترویج فرهنگ اسلامی- ایرانی و ترویج فرهنگ سلامت با ابراز هنر
وی با بیان اینکه جشنواره بینالمللی سیمرغ از آغاز با هدف ارتقای سطح فرهنگی هنری و شناسایی استعدادهای هنری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کار خود را آغاز کرد، افزود: جشنواره سیمرغ با گذشت سالها تغییرات فراوانی داشته و امروزه این رویداد با هدف گسترش و ترویج فرهنگ اسلامی- ایرانی و ترویج فرهنگ سلامت با بهرهمندی از ابراز هنر از حیطه دانشجویان علوم پزشکی تا سطوح ملی و بینالمللی گسترش یافته که به حتم نقش بسیار مهمی در رشد تولید داشته و هدف هنری و چند رسانهای در حوزههای مختلف ازجمله حوزه سلامت خواهد داشت.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه با یادآوری اینکه دانشگاه طی چند دوره گذشته همواره حضور قابل توجهی در این رویداد داشته است، اظهار داشت: در جشنواره دهم، تعداد 70 نفر از دانشگاهیان این دانشگاه در این رویداد هنری ثبتنام نموده و تعداد 256 اثر به ثبت رسید که در نهایت رتبه 11 کشوری به دست آمد.
*محورهای یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ
وی با اشاره به اینکه یازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ با «شعار هر خانه یک پایگاه سلامت» مراحل ثبتنام را شروع کرده است، تصریح کرد: این رویداد در سه بخش آزاد ویژه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در محورهای تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، موسیقی، بخش ملی با محورهای های تئاتر، ادبی و هنرهای تجسمی و دانشگاهیان با موضوع فرهنگ سلامت و در نهایت بخش بیناللمل ویژه شرکتکنندگان بینالمللی از ابتدای مهرماه تا اواسط بهمنماه سال جاری پذیرای ثبت آثار در بخشهای اعلامی خواهد بود.
دکتر صیدمحمدی از ویژگیهای دوره یازدهم این رویداد بزرگ را شامل انتخاب آثار برتر در چهار رشته فیلم کوتاه، مستند، پوستر و عکس دانست که روایتگر تلاش خستگیناپذیر کادر بهداشت و درمانی است که سلامت خود را وقف مبارزه با ویروس کرونا کردهاند.
*تلاش برای حضور حداکثری در جشنواره بینالمللی سیمرغ
وی ادامه داد: در همین راستا و به منظور شرکت گسترده دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی همدان، دبیرخانه جشنواره سیمرغ در این مجموعه فعالیت خود را آغاز نموده و تاکنون در بخشهای مختلف، اقدامات درخور توجهی را انجام داده است که اطلاعرسانی و تبلیغات در سطوح دانشگاهی و در بخشهای مختلف با استفاده از روشهای متفاوت، یکی از اقدامات انجام شده در راستای تشویق به حضورحداکثری در این جشنواره بوده است.
این مقام مسئول گفت: تشکیل تیم سفیران سمیرغ و برنامهریزی و تهیه جدول کاری با همکاری کانون هنر دانشگاه و سفیران سیمرغ در راستای تشکیل کلاسها و کارگاههای مختلف و استفاده از پیامرسانها در بستر جهادی از دیگر اقدامات انجام شده در این خصوص به شمار میرود.
*دعوت از اساتید، کارکنان و دانشجویان برای حضور در جشنواره
وی اذعان داشت: در سال اخیر با توجه به شرایط کشور به لحاظ گسترش بیماری کووید 19 که حضور دانشجویان را به صورت حضوری تحت تاثیر قرار داده است تمام تلاش مدیریت امور فرهنگی و سفیران سیمرغ بر انجام دقیق و مطابق برنامه استوار بوده است.
وی با قدردانی از تلاش تمام فعالان کانون هنر، سفیران سیمرغ و همه دانشجویان علاقمند به جشنوارههای فرهنگی و هنری گفت: این دانشجویان در شرایط فعلی با تمام توان در راستای اهداف در حال تلاش هستند و بدینوسیله از همه اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم برای حضور در این جشنواره بزرگ فرهنگی و هنری دعوت به همکاری میشود.
*انتشار فراخوان به زبان انگلیسی برای استفاده دانشجویان واحد بینالملل
دکتر عبدالمطلب صیدمحمدی بیان داشت: از دیگر اقدامات انجام شده توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی، برگزاری جلسات هماهنگی سفیران و همچنین صدور اطلاعیههای مختلف همچون انتشار فراخوان آمادگی برای جشنواره در اردیبهشتماه سال جاری در چند مرحله با روشهای متعدد و اطلاعرسانی گسترده، نصب و توزیع پوسترهای سیمرغ در همه واحدهای تابعه دانشگاه، طراحی و انتشار فراخوانهای یازده گانه در حوزههای مختلف سیمرغ و نیز طراحی و انتشار فراخوانهای مربوطه به زبان انگلیسی جهت استفاده دانشجویان واحد بینالملل بوده است.
وی همچنین به فعالیتهای در دست اقدام در این خصوص اشاره کرد و گفت: آمادهسازی و تمرین گروه تئاترهای دانشگاه، ساخت تیزر دو دقیقهای جهت معرفی بخش مدافعان سلامت سیمرغ، ساخت فیلم کوتاه با محوریت بیماری سایکو، ساخت مستندی در خصوص مدافعان سلامت استان همدان، آمادهسازی و تمرینات گروه سرود دانشگاه، آمادهسازی گروهنوازی سنتی با مشارکت دانشجویان دانشگاه، توزیع ماسک و ژل بین فعالین حضوری فعالیتهای هنری دانشگاه ازجمله این برنامهها خواهد بود.
*تلاش برای ارتقای کیفی و کمی آثار ارائه شده به جشنواره
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: کارگاه مبانی عکاسی و نمایشنامهنویسی به صورت آنلاین در سایت ایسمینار، کارگاه شاهنامهخوانی با تدریس سید مهرداد کاوسی نقال و شاهنامه خوان بین المللی، کارگاه مجریگری با تدریس المیرا سماواتی مجری صدا و سیما و نیز سلسله لایوهای تحلیل بخشهای مختلف سیمرغ با اساتید و داوران ادوار گذشته جشنواره در راستای ارتقای کیفی و کمی آثار ارائه شده به جشنواره برگزار شده است.
اطلاعات بیشتر در مورد فراخوان یازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ را در فایل ضمیمه ملاحظه کنید./ع

١٠٩٨٩٧ چهارشنبه ٢٤ دی ١٣٩٩ ١١:١٩ 361
...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر  |