صفحه اصلی > اخبار سايت 


  چاپ        ارسال به دوست

مدیر عامل مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه:

اعلام رضایت‌مندی مشتریان از خدمات مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه

سرپرست مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه از افزایش میزان رضایت‌مندی مشتریان از خدمات مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، ایوب عبادی با بیان اینکه از 17 مهر سال 95 ابلاغ خود به عنوان سرپرست مجمع دریافت کرد اظهار کرد: در این مدت همواره برای بهبود کمیت و کیفیت غذا و افزایش رضایت‌مندی تلاش شده است.

وی به برخی اقدامات انجام شده در راستای بهبود زیرساختها، فضای فیزیکی، افزایش فضای سبز و کاشت گل و گیاه رعایت هر چه بیشتر اصول بهداشتی ازجمله تعویض صندلیها، ایجاد چربی‌گیری و بهبود وضع فاضلاب مجتمع و ... اشاره کرد.

سرپرست مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه از ایجاد اتاق  VIP برای مهمانان ویژه خبر داد و گفت: سالن بالای 140نفری  VIP دو منظوره در طبقه فوقانی رستوران در حال ساخت است و با این کار ظرفیت مجتمع  به 500 نفر می‌رسد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به صرفه‌جویی و مدیریت منابع اظهار کرد: سیستم آبیاری قطره‌ای با هدف صرفه‌جویی در مصرف آب راه‌اندازی شد و با لایروبی چاه مجتمع روزانه 400 هزار تومان صرفه جویی ریالی و 80 درصد در مصرف آب مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه صرفه‌جویی شد.

عبادی رضایت‌مندی مشتریان را نتیجه بهبود کیفیت غذاخوری و مهمانسرا و برخورد مناسب عوامل اجرایی خواند و با اشاره به اینکه فرم نظرسنجی توسط مراجعین و همکاران تکمیل می‌شود گفت: با تغییر منوی غذا و بهبود کیفیت غذای رستوران رضایت‌مندی مراجعان و همکاران تامین شد.

وی به فعالیت 25 نفر در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه اشاره کرد و گفت: کارکنان مهمانسرا به صورت  24 ساعته پاسخگوی مراجعه‌کنندگان هستند.

سرپرست مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه با بیان اینکه اعضای هیات مدیره هر چهار ماه جلسه دارند که بعد از ماه رمضان نیز جلسه‌ای به منظور بررسی پیشنهادها انجام می‌شود، خاطر‌نشان کرد که مسوولان دانشگاه به ویژه رییس دانشگاه همواره پشتیبان مجموعه مهمانسرای دانشگاه برای ارائه خدمات مطلوب به همکاران گرامی بودند و امید می‌رود برای بازسازی، به روزسازی مهمانسرا و خارج کردن وسایل مستعمل، در نظر گرفتن غذاهای VIP و تسریع در اقدامات عمرانی بیش از گذشته تلاش شود.

وی با تاکید بر لزوم تبلیغات درون‌سازمانی با همکاری روابط عمومی دانشگاه گفت: با وجود کیفیت بالای خدمات ارائه شده در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه تعرفه‌ غذاها 15 درصد از قیمت‌های مصوب اصناف رستوران داران کمتر است.

عبادی خاطر‌نشان کرد که در سال 96 تعداد 104 هزار پرس غذا توزیع شد و 4 هزار و 25 نفر از مهمانسرای دانشگاه استفاده کردند.

وی از بازسازی باغ، بهبود فضای سبز و ایجاد آبنما و نصب وسایل بازی در داخل باغ دانشگاه خبر داد و گفت: برای مهمانان ورودی برای سالن و باغ دریافت نمی‌شود و آمادگی برای پذیرایی از مهمانان کارکنان دانشگاه تا شصد نفر در باغ و 300 نفر در رستوران وجود دارد همچنین فضا برای حضور خانوادگی در باغ رستوران و در آلاچیق‌ها ست بازی کودکان فراهم شده است.

سرپرست مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه افزود: امکان افزایش فضا در مهانسرا هم‌اکنون میسر نیست مگر اینکه در جای دیگری ساخت و سازهایی به این منظور انجام شود./م.ع

 

 

نوع غذا

قیمت غذا

چلو برگ

200000

چلو بختیاری

200000

چلو سلطانی

215000

چلو جوجه بدون استخوان

145000

زرشک پلو با مرغ

120000

چلو خورشت

75000

چلو کوبیده

100000

چلو ماهی

115000

باقالی پلو گوساله

170000

جوجه تک سیخ

95000

چلو کوبیده نگینی

50000

چلوکوبیده نگینی

115000

ماست موسیر

6000

آب معدنی

10000

زیتون پرورده

20000

نوشابه قوطی

15000

نوشابه و دوغ

8000

سالاد

10000

سوپ

30000

شماره تالار

08138324025

شماره تلفن رزرو

08138324025

آدرس رستوران و تالار مجتمع: خیابان میرزاده عشقی، روبروی مسجد امام رضا (ع)

آدرس باغ رستوران دانشگاه: اول جاده گنجنامه، جنب موزه دفاع مقدس 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مشاهده اطلاعات تکمیلی مجتمع رفاهی دانشگاه 


٠٨:٤٩ - 1397/03/24    /    شماره : ٧١٨٢٤    /    تعداد نمایش : ٢٠٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: