صفحه اصلی > اخبار سايت 


  چاپ        ارسال به دوست

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه خبر داد

مصرف کنندگان مراحل سالم‌سازی سبزی را طی کنند

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه گفت:‌ مصرف کنندگان مراحل سالم‌سازی سبزی را طی کنند.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس حسینعلی نوروزیاظهار کرد: در سال‌های اخیر با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته شاهد کاهش سطح کشت سبزیجات با آب فاضلاب بوده‌ایم و در هفته گذشته در کارگروه سلامت و امنیت غذایی به این موضوع پرداختیم.

مهندس نوروزی با اشاره به اینکه در جلسه مصوب شد سازمان جهاد کشاورزی مزارع آبیاری شده با فاضلاب را شناسایی و لیست آن را به مراکز بهداشت اعلام کند، خاطرنشان کرد: پس از طی این مرحله ما باید علیه کسانی که این اقدام را انجام می‌دهند، اعلام جرم کنیم.

وی با بیان اینکه منتظر اعلام آخرین وضعیت از سوی سازمان جهاد کشاورزی هستیم، افزود: برای متخلفان اخطاریه صادر و به مراجع قضایی برای رسیدگی و اعمال قانون ارجاع خواهیم داد.

مهندس نوروزی با اشاره به اینکه شرکت امور آب ملزم شده برای این مزارع آب سالم تامین کند تا اقدام به استفاده از آب فاضلاب نکنند، بیان کرد: سال گذشته مجوز حفر دو حلقه چاه به کشاورزان در این خصوص داده شد.

وی با بیان اینکه گویا کشاورزان باهم به نتیجه‌ نرسیده‌ تا پروانه حفر چاه را بگیرند، افزود: این موضوع قابل قبول نیست و ما به دنبال این هستیم به هر نحو ممکن آب سالم در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای همدان تصریح کرد: امیدوارم اگر مشکلاتی در این زمینه وجود دارد سازمان آب و فرمانداری پیگیری کنند تا مشکل حل شود.

مهندس نوروزی از مردم خواست به ناچار فرآیند سالم‌سازی سبزی خام را طی کنند، افزود: به هنگام خرید بنا را بر این بگذارید که سبزی سالم نیست و باید مرحله سالم‌سازی با مواد ضدعفونی طی شود.

وی بیان کرد: امیدوارم به دلیل فصل گرما و خطرات موجود مردم به این موضوع توجه خاصی داشته باشند./م.ع

 

 


١٠:٤٩ - 1397/03/24    /    شماره : ٧١٨٦١    /    تعداد نمایش : ١٨٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: