صفحه اصلی > اخبار سايت 


  چاپ        ارسال به دوست

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه:

انعقاد تفاهم‌نامه بین معاونت غذا و دارو و معاونت اجتماعی برای بهره‌گیری از ظرفیتهای کارگروه سلامت و امنیت غذایی

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه انعقاد تفاهم‌نامه بین معاونت غذا و دارو و معاونت اجتماعی برای بهره‌گیری از ظرفیتهای کارگروه سلامت و امنیت غذایی را پیشنهاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر کاظم‌زاده در شورای پیام رسان سلامت، با قدردانی از زحمات اصحاب رسانه، حضور در شورای پیام‌رسان سلامت را افتخاری ارزشمند خواند و افزود: شاهرخی مدیر روابط عمومی دانشگاه همواره در جایگاه خود موثر عمل می‌کند که در این حوزه نیز برجسته عمل کرده تا ارتباطات صحیح‌تر و موثر‌تر برقرار شود.

وی افزود: این شورا و مسئولان دانشگاه با استقبال از انتقادات سازنده اطلاعات حوزه‌های مختلف را در راستای ارتقای سلامت گردآوری می‌کنند تا دردی از مردم کم شود.

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه با بیان اینکه رئیس دانشگاه علاقه بسیاری برای رفع مشکلات مردم دارند، اظهار کرد: این شورا می‌تواند مسائل، مشکلات و دغدغه‌ها را مشاهده کرده و برای رفع آن تلاش کند.

وی افزود: روز جهانی غذا به دلیل اهمیت این حوزه ثبت جهانی شده و ما متعهد هستیم که در این ایام سیاستها و تصمیم گیریها را به اطلاع مردم برسانیم.

دکتر کاظم زاده با اشاره به شعار سازمان بهداست جهانی مبنی بر اینکه «رفتار ما آینده ما را می‌سازند؛ تلاش برای گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ » گفت: دولتها برای رفع گرسنگی، اصلاح الگوی مصرف، اصلاح شیوه زندگی مردم برای تاثیرگذاری بر سلامت و کاهش مصرف قند، نمک و چربی تلاش می‌کنند زیرا ایران طبق آمار بین المللی بالاترین مصرف شکر، روغن را دارد که شیوع بیماریهای غیرواگیر را بیشتر می‌کند و به این منظور کاهش میزان مصرف نمک و شکر و چربی با فرهنگ سازی و تغییر ذائقه مردم انجام شده است.

 وی افزود: استان همدان به عنوان دبیرخانه برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای به عنوان دبیرخانه مرکزی معرفی شده است و تمام گزارش‌دهی و پیگیریها با همدان است.

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه با تاکید بر اینکه موضوع نشانگرهای تغذیه ای باید به طور مرتب توسط رسانه ها تذکر داده شود، گفت: توجه مردم به نشانگرهای تغذیه‌ای  باعث رقابت در صنعت غذایی شده است.

وی از امید به زندگی همراه با سلامتی به عنوان واژه جدیدی یاد کرد که به تازگی اضافه شده و نباید از یاد برد که عوامل اجتماعی زیادی وجود دارد که بر سلامت اثر می‌گذارد.

دکتر کاظم زاده به اهمیت مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور تاکید کرد و افزود: ضبط و برخورد قانونی با متخلفین مراکز پخش و فروشگاههای عرضه در دستورکار است.

وی محورهای اصلی برنامه‌های روز جهانی غذا را برشمرد و گفت: در این هفته متناسب با روزهای نامگذاری شده از سوی سازمان غذا و دارو برنامه ریزی شده است به طور مثال شنبه ۲۱ مهرماه برنامه نمادین ورزش و سلامت با حضور همکاران اداره غذا و دارو و دانشجویان اجرا می‌شود.

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه افزود: امسال در معاونت غذا و دارو با حضور مجموعه‌های مرتبط به صورت همزمان بازرسی از فروشگاههای عرضه انجام می‌شود.

وی آموزش به مدارس، ادارات و سازمانها، آموزش برای اصناف آرایش بهداشتی و برگزاری همایش استانی روز جهانی غذا را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و  گفت: در پایان همایش استانی روز جهانی غذا نشان ایمنی سلامت به واحدهای دارای شرایط و صنایع غذایی برتر استان اهدا می‌شود.

دکتر کاظم زاده یادآور شد که هماهنگی با دفتر تبلیغات اسلامی برای اطلاع رسانی به نمازگزاران نماز جمعه انجام شده و به این منظور به ائمه جماعات متن‌هایی ارائه شده که آموزش به مردم در نمازجمعه انجام شود.

وی پیشنهاد کرد که تفاهم‌نامه ای بین معاونت غذا و دارو و معاونت اجتماعی منعقد شود که کار در چارچوب خود انجام شود تا از ظرفیتهای کارگروه سلامت و امنیت غذایی به خوبی استفاده شود.

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه خاطر‌نشان کرد که معاونت غذا و دارو برای حضور در جمع تشکلهای غیردولتی و اطلاع رسانی در این حوزه آمادگی دارد. وی گفت: همکاران حوزه غذا و دارو بازدیدهای نظارتی را انجام می‌دهند و انتظار می‌رود مردم نیز در صورت اطلاع از هر گونه تخلف موارد را گزارش دهند.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص  کیفیت و ایمنی محصولات کشاورزی این موضوع را مهم خواند و همه اقدامات ما جمع آوری اطلاعات و در اختیار جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه ناظر قرار می‌گیرد.

دکتر کاظم زاده افزود: ارتقای سلامت و اصلاح الگوهای غذایی که سالهای سال اولویت وزارت بهداشت است هیچ سازمان مردم نهاد در این زمینه انجام نشده است چرا برای سلامت مردم و افزایش آگاهی آنان دور یکدیگر جمع نمیشویم.

وی افزود: الگوهای غذایی صحیح مورد تایید وزارت بهداشت به مردم اطلاع رسانی شود و این را بخشی از مردم باید به دوش بگیرند.

مديرنظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي دانشگاه افزود: دبیرخانه کار گروه سلامت و امنیت غذایی به معاونت اجتماعی واگذار شده و انتظار می‌رود تلاش بیشتری برای استفاده از ظرفیت‌های تشکلهای مردمی انجام شود.

وی‌، استانداردهای لازم برای بسته بندی محصولات مورد توجه است و در استان همدان این کارگاههای کوچک راحت تر مجوز میگیرند و آنهایی که استانداردهای لازم را دارند دادند امکان برای ورود به عرصه کمک میشود. نان بسته بندی توسط چند برتر در فروشگاههای عرضه میشود و با دریافت مجوز کار می‌کنند.

 

 

 

 

 

 

 


١٣:٥٤ - 1397/07/19    /    شماره : ٨٨٦٤٧    /    تعداد نمایش : ٣٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: