صفحه اصلی > اخبار سايت 


  چاپ        ارسال به دوست

مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه برگزار کرد:

کارگاه آموزشی برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای

کارگاه آموزشی برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مهندس ماریا قادری فرح، دراین کار گاه آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی دانشگاه و کارشناسان شبکه های بهداشت استان برگزار شد، ضمن تعریف لیبل (برچسب ) مواد غذایی، اهمیت برچسب گذاری،مرجع کنترل کننده صحت اطلاعات برچسب،موارد اصلی مندرج در برچسب و همچنین رنگ های تعریف شده در نشانگرهای رنگی تغذیه ای، علت درج این نشانگرها بر روی محصولات غذایی و مفهوم سهم در هر ماده غذایی  را برای حاضران شرح و به سوالهای آنان پاسخ داد.

 

 


 


 

 


 




١٣:٥٧ - 1396/11/30    /    شماره : ٦٤٩٣٥    /    تعداد نمایش : ١٩٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: