صفحه اصلی > اخبار سايت 


  چاپ        ارسال به دوست

مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه برگزار کرد:

جلسه هماهنگی و چگونگی اجرای میز خدمت حوزه غذا

 جلسه چگونگی اجرای میز خدمت و تعریف فرآیندهای حوزه غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، با توجه به دستورالعمل های ارسالی الزام برای اجرای میز خدمت به منظور تسریع و تسهیل در امور، تکریم امور ارباب رجوع  و استاندارد سازی فرآیندها جلسه ای با حضورمدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد که در این جلسه روند اجرایی و چگونگی پاسخگویی به ارباب رجوع، نحوه اجرای خدمات مرتبط و انجام فرآیندهای موجود بحث و بررسی و تصمیم گرفته شد همگام با دیگر مدیریت های دانشگاه همدان درر استای  اجرای هرچه بهتر میز خدمت روند اجرایی تعریف و آموزش های لازم ارائه شود.

 

 


١٢:٢٧ - 1397/04/17    /    شماره : ٧٣٣٦١    /    تعداد نمایش : ٨١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: