سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
لیست اخبار صفحه :300
نشست صمیمی با نمایندگان دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در هفته آموزش/ تقدیر نمایندگان از پیگیری و رفع مشکلات نشست پیشین هم اندیشی در دانشکده پیراپزشکی

نشست صمیمی با نمایندگان دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در هفته آموزش/ تقدیر نمایندگان از پیگیری و رفع مشکلات نشست پیشین هم اندیشی در دانشکده پیراپزشکی

همزمان با هفته آموزش، رییس و معاونین دانشکده پیراپزشکی در نشستی صمیمی با جمعی از نمایندگان دانشجویان مقطع کارشناسی دوره های مختلف تحصیلی دانشکده پیراپزشکی دیدار و گفتگو کردند و نمایندگان با ابراز رضایت از رفع مشکلات مطرح شده در جلسه پیشین، از پیگیری ریاست و معاونین دانشکده تقدیر کردند.

بازدید مسئولین و رابطین روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان از پارک ملی هوا و فضا
به مناسبت هفته روابط عمومی رقم خورد؛

بازدید مسئولین و رابطین روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان از پارک ملی هوا و فضا

به مناسبت هفته روابط عمومی، مسئولین و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه با هدف تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران از پارک ملی هوا و فضا بازدید کردند.

افتتاح اتاق تکریم  مادر و کودک در مرکز خدمات جامع سلامت شاهنجرین
در اولین روز از هفته ملی جمعیت انجام شد؛

افتتاح اتاق تکریم مادر و کودک در مرکز خدمات جامع سلامت شاهنجرین

‌به منظور اجرای قانون ترویج تغذیه با شیرمادر و حمایت از فرزند آوری و به استناد ماده 22 قانون جوانی جمعیت، اتاق شیردهی و استراحت مادر و کودک با حضور دکتر ستایش مدیر شبکه بهداشت و درمان درگزین در مرکز خدمات جامع سلامت شاهنجرین افتتاح شد.

جلسه هم اندیشی مدیر مشارکت‌های مردمی و خیرین دانشگاه با تیم مدیریتی و اعضای انجمن خیریه بیمارستان

جلسه هم اندیشی مدیر مشارکت‌های مردمی و خیرین دانشگاه با تیم مدیریتی و اعضای انجمن خیریه بیمارستان

نشست هم اندیشی ساماندهی انجمن خیریه بیمارستان شهید بهشتی با حضور دکتر رستمی‌کیا مدیر مشارکت‌های مردمی و خیرین دانشگاه، دکتر دانشور رئیس بیمارستان، مهندس کشوری مدیر بیمارستان و جمعی از اعضای هیئت مدیره انجمن خیریه در سالن جلسات بیمارستان برگزار شد.

سامانه ۱۹۰ پاسخگوی نیازهای دارویی
مدیر نظارت بر بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داوری دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد:

سامانه ۱۹۰ پاسخگوی نیازهای دارویی

مدیر نظارت بر بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داوری دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیماران برای اطلاع از موجودیت داروهای خاص در داروخانه‌های همدان با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند، گفت: کارشناسان، بیمار را راهنمایی می‌کنند که داروی خارجی و خاص مدنظر در کدام داروخانه‌های محل زندگی او موجود بوده و اگر موجود نیست، مشابه ایرانی آن کدام است.

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 13372
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3516471
تعداد کاربران بر خط 12