• تاریخ انتشار : 1403/03/19 - 08:24

آیین استقبال از پرچم و خادمین حرم رضوی در بیمارستان آیت الله علیمرادیان نهاوند

پرچم و خادمین حرم مطهر امام هشتم؛ علی ابن موسی الرضا(ع) در بیمارستان آیت الله علیمرادیان نهاوند مورد استقبال پرسنل و بیماران مجموعه قرار گرفتند.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی بیمارستان آیت الله علیمرادیان نهاوند، همزمان با سالروز شهادت امام محمد تقی(ع), کاروان حامل پرچم متبرک حرم امام هشتم , علی ابن موسی الرضا (ع), در بیمارستان آیت الله علیمرادیان حضور یافتند و خادمان حرم رضوی با دردست داشتن پرچم متبرک شده حرم مطهر از بیماران این بیمارستان عیادت کردند و برای این عزیزان ارزوی سلامتی و توفیق نمودند.

این کاروان با استقبال پرشور و کم نظیر پرسنل و مسئولین (ریاست، مدیریت، مترون، مسئول منابع انسانی، مسئول روابط عمومی و امور فرهنگی ) و مراجعین مواجه شد.

همچنین خدام بارگاه ملکوتی بسته‌های متبرک امام رضا(ع) را در فضایی معنوی و توسل به آن حضرت ؛ در بین بیماران توزیع و برای شفای آنها دعا کردند.

گفتنی است هدف از این مراسم معنوی احیای سنت حسنه زیارت از راه دور و ارزوی سلامتی و شفا برای بیماران عزیز می‌باشد.

• گروه خبری : شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها,اخبار واحدها
رضا نامدار حیدری