سال مهار تورم، رشد تولید
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 96
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اطلاعیه ثبت‌نام سمینار کشوری چالش‌های برخورد با آندومتریوزیس و آدنومیوزیس

مرکز مدیریت آموزش مداوم با همکاری مرکز تحقیقات باروری و ناباروری سمینار کشوری با موضوع "چالش‌های برخورد با آندومتریوزیس و آدنومیوزیس" برگزار می‌نماید.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی،  مرکز مدیریت آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی همدان با همکاری مرکز تحقیقات باروری و ناباروری در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ  ۳ و 4 مرداد ماه 1403 سمینار کشوری با موضوع "چالش‌های برخورد با آندومتریوزیس و آدنومیوزیس" برگزار می‌نماید.

گروه هدف این سمینار "متخصصین زنان و زایمان جراحی عمومی، رادیولوژی، داخلی و بیهوشی"؛ "پزشکان عمومی"؛ "کارشناس، کارشناس ارشد و دکترای مامایی"، "دکترای بیولوژی تولید مثل و بهداشت باروری" و "کارشناس کارشناس ارشد و دکترای علوم تغذیه"می‌باشند.

علاقمه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه یکپارچه آموزش مداوم پزشکی کشور به آدرس www.ircme.ir مراجعه نمایند.

• گروه خبری : آموزشی و پژوهشی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :