• تاریخ انتشار : 1403/03/07 - 07:56

افتخارآفرینی سمانه صفری دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب در دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی

سمانه صفری دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب در دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی افتخار آفرید.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی دانشکده فناوری‌های دانشگاه، دهمین همایش بین المللی علوم شناختی به میزبانی موسسه آموزش عالی علوم شناختی برگزار شد. این همایش با مشارکت دانشگاه تربیت مدرس و در دانشکده علوم و فناوری های بین رشته‌ای آن دانشگاه به مدت سه روز ( 26 الی 28 اردیبهشت 1403) و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

سمانه صفری دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب از دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان موفق به کسب عنوان پوستر برتر دهمین همایش علوم شناختی شد.

لازم به ذکر است موضوعات نشست های تخصصی، چکیده کلیه سخنرانی ها، مقالات و پوسترهای ارائه شده از طریق سامانه iccs.icss.ac.ir جهت دانشجویان علاقه مند قابل دسترسی می باشد.

• گروه خبری : آموزشی و پژوهشی,اخبار واحدها
ادمین فناوری های نوین پزشکی