• تاریخ انتشار : 1403/03/22 - 07:50

اهدای عضو مادر۵۷ ساله تویسرکانی به چند نفر، جان دوباره بخشید

مادر۵۷ ساله تویسرکانی با اهداء هر دو کلیه، کبد و نسوج خود به چند تن جانی دوباره بخشید.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان تویسرکان، دکتر حسن یعقوبی مدیرشبکه بهداشت و درمان تویسرکان از اهداء اعضای مادر تویسرکانی به ۱۲ نیازمند خبر داد.

وی افزود: مادر فداکار ۵۷ ساله ساکن سرابی از توابع تویسرکان با اهداء کبد، هر دو کلیه و نسوج خود به ۱۲ نیازمند نام خود را جاودانه ساخت

دکتر یعقوبی عنوان کرد: به دنبال برخورد مادر فداکار با یک خودرو و آسیب مغزی وارده، مددجو به بیمارستان منتقل می‌شود و با توجه به آسیب وارد شده، خانواده خانم الوندی در اقدامی خیرخواهانه و فداکارانه رضایت خود را نسبت به اهداء اعضای بدن بیمار خود اعلام کردند.

وی بیان کرد: مددجو جهت اهداء اعضاء به بیمارستان سینا تهران اعزام شد و اعضاء اهدایی از بدن جدا و جهت پیوند به چند نفر منتقل شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان در ادامه یادآور شد: هر فرد مرگ مغزی می‌تواند با اهدای ارگان‌های حیاتی خود جان ۱ تا ۸ نفر را از مرگ حتمی نجات داده و با اهدای بافت و نسوج خود ۱ تا ۵۳ نفر را از معلولیت رهایی بخشد.

گفتنی است؛ این دومین اهداء عضو در یک ماه اخیر در شهرستان تویسرکان می باشد.

• گروه خبری : شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها,اخبار واحدها
ادمین شبکه بهداشت و درمان تویسرکان