• تاریخ انتشار : 1402/11/07 - 14:26

بازدید ارزیابان کمیته انطباق دانشگاه از مرکز آموزشی و درمانی شهید بهشتی

ارزیابان کمیته انطباق دانشگاه به سرپرستی حمیدرضا موسی رضایی مسئول کمیته انطباق به منظور بررسی موضوعات مختلف مرتبط با طرح انطباق در مرکز آموزشی و درمانی شهید بهشتی همدان حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا همدان، از جمله سنجه‌های مورد بررسی قرار گرفته توسط بازرسان می توان به همگن سازی فضای مناسب پرسنلی در بخش ها و اتاق عمل، مهیا بودن فضاهای محیط درمانی جهت انجام فرایض شرعی بیماران، رعایت حریم خصوصی بیماران و.... اشاره کرد.

همچنین بازرسین منتخب از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت های فرهنگی و دانشجویی، درمان، توسعه مدیریت و منابع، آموزشی، بهداشت و.... نحوه پیگیری نارضایتی بیماران و همراهان، رفتار کارکنان رده های مختلف بیمارستان با بیماران و همراهان آنها، معیار رضایت مندی کارکنان، معیار تعهد سازمانی کارکنان، اصول اخلاق فردی در تعامل با همکاران، اخلاق حرفه ای شامل پزشک و پرسنل را نیز مورد بررسی قرار دادند.

برگزاری نماز جماعت، گرامیداشت مناسب ها و فعالیت‌های فرهنگی، وجود روحانی بالینی در بیمارستان و مجموعه شاخص های نظام آراستگی، از دیگر مواردی بود که در این بازدید مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : درمانی
ادمین مرکز آموزشی و درمانی شهید بهشتی