• تاریخ انتشار : 1403/03/12 - 11:16

برگزاری آیین تکریم و معارفه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی

مراسم تکریم و معارفه معاونت آموزشی و پژوهشی با حضور مسئولین دانشکده، مدیر آموزش دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی، در ابتدای این جلسه دکتر رادین مهر ضمن خیر مقدم به حضار از زحمات چندین ساله دکتر سولماز رهبر در مقام معاونت آموزشی دانشکده تقدیر نمود و برای ایشان، موفقیت در عرصه‌های مختلف را از خداوند منان خواستار شد.

در ادامه رییس دانشکده دکتر محمد رضایی عضو هیات علمی گروه گفتاردرمانی را به عنوان معاونت آموزشی پژوهشی جدید معرفی نمود و آمادگی کامل مجموعه برای پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی را اعلام کرد.

دکتر معصومی مدیرکل آموزش دانشگاه نیز از همکاری‌های چندین ساله دکتر سولماز رهبر تشکر نمود و برای دکتر رضایی در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر رهبر از مسئولین، کارشناسان آموزش و همکاران دانشکده توانبخشی که در این چند سال در کنار هم همکاری های خوبی داشتند، تشکر نمود.

در انتها با اهدای لوح تقدیر و یادبودی از طرف دانشکده و آموزش دانشگاه از دکتر رهبر تقدیر بعمل آمد.

• گروه خبری : آموزشی و پژوهشی,اخبار واحدها
ادمین دانشکده توانبخشی (امین باقری)

ادمین دانشکده توانبخشی (امین باقری)