• تاریخ انتشار : 1403/03/12 - 09:50

برگزاری جلسه‌ شورای فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان

جلسه‌ شورای فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور دکتر شکوهی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر سلیمانی‌بدیع مدیر فناوری سلامت دانشگاه و اساتید این شورا در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، در این جلسه دکتر شکوهی ضمن خیرمقدم به اعضای جدید شورا، حوزه فناوری در دانشگاه را از ارکان مهم و امیدبخش جهت رفع چالشهای جامعه برشمرد و بر اهمیت و لزوم انجام تحقیقات اثرگذار و کاربردی اشاره کرد و بر نقش اساتید دانشگاه در رسیدن به این مهم تاکید نمود.
وی همچنین با اشاره به استقلال شورای فناوری طی دو سال گذشته، بر ادامه تکمیل زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری و زیست بوم فناوری دانشگاه تاکید کرد.
دکتر رضا شکوهی در ادامه استفاده از نظر داوران خارجی و همچنین غیر هیات علمی دانشگاه را درصورت لزوم جهت داوری طرحهای فناورانه دانشگاه پیشنهاد نمود.
 در ادامه این جلسه طرحهای فناورانه یک درصد و دستورالعمل پیشنهادی پایان نامه های فناوری مطرح و مورد نقد وبررسی قرار گرفت.
  • گروه خبری : آموزشی و پژوهشی,اخبار واحدها
ادمین معاونت تحقیقات