• تاریخ انتشار : 1402/12/26 - 12:36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دومین کارگاه مدرسه ارشد خوانی توسط کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامایی

با همت کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامایی ( EDO) و کمیته توسعه آموزش دانشگاه( EDC)؛ دومین کارگاه از مدرسه ارشد خوانی، تحت عنوان “نقشه راه آزمون ارشد مامایی” برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دومین کارگاه از مدرسه ارشد خوانی، با همت کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامایی (EDO) و کمیته توسعه آموزش دانشگاه( EDC)  تحت عنوان “ نقشه راه آزمون ارشد مامایی” با تدریس سارا عبدلی دانشجوی ارشدمشاوره در مامایی برگزار شد.

طی این کارگاه اهمیت ادامه تحصیل در مقطع ارشد مامایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سپس تفاوت دو رشته ارشد مامایی و ارشدمشاوره در مامایی توسط مدرس محترم توضیح داده شد. در ادامه منابع آزمون ارشد مامایی،ضرایب درسی و سهمیه های تاثیر گذار در آزمون، نحوه مطالعه دروس مختلف ، فصل های مهم هر درس مورد بررسی قرار گرفتند. در انتها توضیحاتی پیرامون نحوه مطالعه دروس وانواع روش های خلاصه نویسی و نمودار فراموشی داده شد.

طی این کارگاه دانشجویان به بحث گفتگو پیرامون مطالب گفته شده پرداختند و پرسش و پاسخ با مدرس نیز در پایان کار انجام شد.

• گروه خبری : آموزشی و پژوهشی,اخبار واحدها
زهرا کرمی