• تاریخ انتشار : 1403/03/16 - 13:07
توسط تیم مدیریت و رهبری بیمارستان سردار سلیمانی تویسرکان انجام شد؛

تجلیل از کارکنان دارای سه فرزند در هفته ملی جمعیت

کارکنان دارای سه فرزند در بیمارستان شهید سلیمانی تویسرکان توسط تیم مدیریت و رهبری بیمارستان تجلیل شدند.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، روز دوشنبه مورخ 31 اردیبهشت 1403 مصادف با آخرین روز از هفته ملی جمعیت ، از همکاران دارای سه فرزند این بیمارستان به منظور حمایت از جوانی جمعیت توسط تیم مدیریت و رهبری، با ارائه لوح یادبودی، تقدیر به عمل آمد.

این مراسم با تلاش دبیر کمیته جوانی جمعیت و شورای فرهنگی بیمارستان در محل اتاق مدیریت برگزار شد.

در حاشیه این مراسم هادی سلیمانی مدیر بیمارستان ضمن تقدیر از همکاران دارای سه فرزند یادآور شد اثرات مثبت جوانی جمعیت در فرایند پیشرفت و ترقی جامعه دیده خواهد شد و این موضوع در آینده ای نزدیک مشهود خواهد بود . همچنین در ادامه  دبیر کمیته جوانی جمعیت و مسئول شورای فرهنگی بیمارستان را مکلف کرد که همچون گذشته، در زمینه جوانی جمعیت فعالیت های این حوزه را به طور جدی و در مقاطع مختلف دنبال کنند .

در زیر تصاویر مربوط به این مراسم را مشاهده می فرمایید:

• گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها