سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
چهارشنبه 04 شهریور 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1405/05/03 - 08:20
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بهره‌برداری از چیلر تراکمی ۱۶۰ تنی بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان با اعتبار ۸۳ میلیارد ریال

رییس بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند از راه‌اندازی و بهره‌برداری یک دستگاه چیلر تراکمی هواخنک ۱۶۰ تنی در این مرکز درمانی خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۳ میلیارد ریال اجرا شده است.

2

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر نوروزی با بیان اینکه  چیلر تراکمی هواخنک ۱۶۰ تنی این مرکز درمانی پس از تکمیل مراحل نصب و راه‌اندازی، وارد مدار بهره‌برداری شد، گفت: یکی از چیلرهای آب‌خنک بیمارستان که بیش از ۳۴ سال از عمر آن می‌گذشت، به دلیل فرسودگی و خروج از مدار خدمت‌رسانی، با یک دستگاه چیلر تراکمی هواخنک ۱۶۰ تنی جایگزین شد.

وی افزود: پس از انجام مراحل ساخت فونداسیون، جانمایی دستگاه، نصب اتصالات، انجام تست‌های فنی و تزریق گاز، این چیلر با حضور کارشناسان شرکت مجری راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسید.

رییس بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان خاطرنشان کرد: هزینه خرید، نصب و راه‌اندازی این دستگاه تاکنون ۸۳ میلیارد ریال بوده است که در راستای ارتقای زیرساخت‌های تأسیساتی و بهبود شرایط ارائه خدمات درمانی هزینه شده است.

دکتر نوروزی با اشاره به برنامه نوسازی تجهیزات تأسیساتی بیمارستان اظهار کرد: با توجه به فرسودگی بخشی از تأسیسات این مرکز که نزدیک به ۳۴ سال در حال بهره‌برداری بوده‌اند، طی سه سال گذشته بازسازی، اورهال و جایگزینی تجهیزات در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: با حمایت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی همدان، پیگیری‌های نماینده شهرستان، فرماندار نهاوند، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و تلاش مسئولان بیمارستان، بخش مهمی از تجهیزات مورد نیاز تأسیسات این مرکز تأمین و راه‌اندازی شده است.

رییس بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان تصریح کرد: در این مدت چهار دستگاه هواساز، یک دستگاه دیگ بخار سه تنی، یک دستگاه سختی‌گیر ۴۵۰ هزار گرینی، یک منبع کوئل آب گرم سه هزار لیتری، یک دستگاه کلریناتور، یک دستگاه UPS با ظرفیت ۱۰۰ کاوا، سه دستگاه کنتور هوشمند فهام، چندین دستگاه الکتروپمپ زمینی، تجهیزات جانبی، شیرآلات و اتصالات تأسیساتی و همچنین یک دستگاه چیلر تراکمی ۱۶۰ تنی با مجموع اعتبار ۱۵۳ میلیارد ریال خریداری و به بهره‌برداری رسیده است.

دکتر نوروزی همچنین از اختصاص ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تعویض لوله‌های فرسوده بیمارستان خبر داد و گفت: اجرای این طرح‌ها نقش مهمی در افزایش پایداری زیرساخت‌های تأسیساتی، کاهش هزینه‌های نگهداری و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به بیماران خواهد داشت.

وی ابراز امیدواری کرد با ادامه روند نوسازی تجهیزات و زیرساخت‌های بیمارستان، شرایط مناسب‌تری برای ارائه خدمات درمانی به شهروندان و مراجعان فراهم شود.   

 

  • گروه خبری : شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

1

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3056
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 4871611
تعداد کاربران بر خط 10