سرپرست شعبه بین الملل دانشگاه خبر داد؛
فارغ التحصیلی دومین دانشجوی غیرایرانی در مقطع کارشناسی ارشد از شعبه بین الملل

مراسم فارغ التحصیلی دومین دانشجوی غیرایرانی در مقطع کارشناسی ارشد با حضور دکتر رمضانی و آیلین فصیحی مدیر روابط بین الملل شعبه بین الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی شعبه بین الملل دانشگاه، دکتر رمضانی با بیان اینکه انگیزه و ایجاد نشاط در بین دانشجویان غیرایرانی باید در دستور کار این شعبه قرار گیرد گفت: لازم است با برنامه های فرهنگی، انگیزشی و ورزشی، فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی-اسلامی و همچنین نشاط و شادی را در میان دانشجویان غیرایرانی نهادینه کنیم.

وی در ادامه افزود: برگزاری مراسمی ساده در خصوص فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی در وهله اول تبلیغی خوب برای مهمان نواز بودن دانشگاه علوم پزشکی محسوب می شود و مسیری مناسب برای جذب بیشتر دانشجویان غیر ایرانی است و از سوی دیگر دانشجویان خاطره ای خوش را با خود به کشورشان میبرند و زمینه ساز ترویج و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ما خواهد بود.

دکتر رمضانی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ و علم در منطقه گفت: در تلاش هستیم که دانشگاه علوم پزشکی همدان را در جایگاه های مطرح در بین دانشگاه های علوم پزشکی خاورمیانه قراردهیم و این مهم با رعایت سنجه های اعتباربخشی بین الملل سازی دانشگاه ها که توسط وزارت متبوع ابلاغ شده است، عملی خواهد شد.

وی در ادامه گفت: یکی از نقاط قابل بهبودی که در دانشگاه درحوزه بین الملل وجود دارد این است که در هر دانشکده یک نفر به عنوان رابط شعبه بین الملل و مسلط به زبان انگلیسی باید حضور داشته باشد تا با پاسخگویی بهتر، مسیر رشد و تعالی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه علوم پزشکی همدان را هموار کرد.

در ادامه این مراسم آیلین فصیحی مدیر روابط بین الملل شعبه بین الملل دانشگاه، ضمن اشاره به اهمیت خاطره سازی برای دانشجویان غیرایرانی در دوران تحصیلشان در دانشگاه اظهار داشت: یکی از خاطراتی که انسان هیچ وقت در زمان حیاتش فراموش نخواهد کرد دوران تحصیل است، خصوصا اگر آن تحصیل خارج از کشور و کاشانه خود باشد.

وی همچنین ادامه داد: با برپایی مراسمی ساده برای دانشجویان غیرایرانی، قطعا خاطرات خوش دوران تحصیلی در ایران و دانشگاه علوم پزشکی همدان در ذهن های آنان درج شده و از این خاطرات در بین مردم کشورشان به نیکی از دانشگاه همدان یاد خواهند کرد.

در پایان این مراسم از طاهر عبدالله عزیز اولین دانشجوی فارغ التحصیل در رشته کارشناسی ارشد مدیریت پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی همدان، با اعطای دانشنامه فارغ التحصیلی از طرف ریاست و مدیریت روابط بین الملل این شعبه، از وی تجلیل شد. /ب

1400/10/19