دیدار سرپرست امور ایثارگران و شاهد دانشگاه با ایثارگران شبکه بهداشت و درمان ملایر

سرپرست امور ایثارگران و شاهد دانشگاه با همراهی رییس مرکز بهداشت شهرستان ملایر و نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه با ایثارگران شبکه بهداشت و درمان ملایر دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، علی‌اصغر سلیمانی در دیدار با آقایان جولایی و عسگری، ایثارگران شبکه بهداشت و درمان ملایر به تأکیدات امام خمینی(ره) در خصوص لزوم تکریم جایگاه ایثارگران و حفظ شأن و یاد پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت اشاره و اظهار کرد: رزمندگان و جانبازان مابقیة الشهدا هستند و بر ما وظیفه است که جایگاه این عزیزان را مورد تکریم قرار دهیم و ارزش اقدام جهادگونه آنها را به جامعه بشناسانیم.

وی همچنین با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری عنوان کرد: ایشان می‌فرمایند زنده نگاهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و این تأکید برای قوی‌تر کردن نهال انقلاب اسلامی است که با اشاعه فرهنگ ایثار و مقاومت ممکن خواهد بود.

سرپرست مدیریت امور ایثارگران و شاهد دانشگاه تصریح کرد: ایثارگران معظم در سال‌های دفاع مقدس خوش درخشیدند و با ایثار آنها ما در شرایط ایمن و امن امروز قرار گرفتیم و بعد از سال‌های دفاع مقدس نیز ایثارگران در هر موقعیتی که قرار گرفتند کار زینبی انجام دادند و اثرات و برکات دفاع مقدس را با عملکرد خود به جامعه منتقل کردند.

وی با بیان اینکه نسل جوان ما تشنه حقایقی است که خوب تبیین نشده است گفت: بیان این حقایق و نشر این برکات، جوانان را به انقلاب و نظام عزیز علاقمندتر و ارتباط آنها را مستحکم‌تر می‌کند و ما مباهات می‌کنیم که در این راستا قدم برمی‌داریم و خدمت به این عزیزان را افتخار خود می‌دانیم.

سلیمانی، ایثارگران را برکت هر مجموعه عنوان کرد و گفت: خانواده شهدا و همسران شهدا نیز جایگاه والایی مثل خود شهدا دارند و ما از خانواده ایثارگران نیز ممنونیم که حمایت و همراهی آنها موجب حضور چنین افراد اثرگذاری در دفاع مقدس و پس از آن در جامعه شده است.

وی همچنین یکی از ابعاد موفقیت افراد انقلابی را حمایت از یکدیگر و قرار گرفتن در کنار هم دانست و ادامه داد: بودن در کنار هم و اشاعه فرهنگ ایثار در مسیر حرکت در پیشرفت انقلاب، موجب می‌شود تحرکات غیر انقلابی و تلاش دشمنان برای آسیب زدن به پیکره انقلاب ناکام و بی‌اثر باشد.

سرپرست مدیریت امور ایثارگران و شاهد دانشگاه متذکر شد: در موأنست با دوستان ایثارگر و جانباز این معنا را دریافته‌ام که اخلاص در سراسر این عزیزان موج می‌زند و دور از هر ادعایی عملکرد آنها را در عرصه کار هم شاهد هستیم که بدون اغراق بهترین عملکرد است.

در پایان هر یک از این دیدارها با اهدای لوح، هدیه و قطعه ای از فرش متبرک آستان قدس رضوی از ایثارگران معزز تقدیر شد. /ب

1400/10/20