بازدید سرپرست معاونت درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان

دکتر رضا طهماسبی از بخش‌های مختلف مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان، در ابتدای برنامه بازدید از مرکز سینا، جلسه‌ای با حضور دکتر رضا طهماسبی سرپرست معاونت درمان دانشگاه، دکتر حسن بهرامی مدیر درمان، دکتر محمد کریمی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر محسن ریحانی مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان، شعبانپور مدیر دفتر پرستاری دانشگاه و مسئولین بیمارستان سینا در دفتر مدیریت مرکز برگزار شد.

دکتر طهماسبی و هیأت همراه ضمن عرض خداقوت، از زحمات مسئولین و کارکنان مرکز سینا فرشچیان بویژه در طی دو سال گذشته در بحران کرونا تشکر ویژه نمود و در مورد مسائل و مشکلات مطرح شده توسط مسئولین سینا، توضیحات، راهکارو پیشنهاداتی ارائه کرد و قول مساعدت و کمک در برخی از حوزه‌ها داد.

در ابتدای جلسه دکتر رضوان رئیس بیمارستان ضمن خوش آمدگویی از حضور دکتر طهماسبی و هیأت همراه در این مرکز تشکر کرد و مهم‌ترین مسائل و دغدغه‌های موجود در این مرکز را مطرح نمود.

وی گفت: از آنجایی که این مرکز به دنبال موج‌های متعدد شیوع کرونا در حال تبدیل شدن به یک بیمارستان تک رشته ای است این موضوع به مرور باعث ورشکستگی بیمارستان و خالی شدن تخت ها در خارج از پیک می‌شود از طرفی بسیاری از مردم از خدمات یک بیمارستان جامع در مرکز شهر محروم می شوند، در حالی‌که پتانسیل و ظرفیت این مرکز بسیار بیشتر است.

دکتر رضوان افزود: در این مرکز حضور نیروهای متخصص بخصوص متخصصین قلب و جراح تمام وقت نیاز است و ایجاد بخش قلب و جراحی از اولویت‌ها و نیازهای این مرکز است.

بخشی مدیر مرکز نیز با اشاره به کمبود تخت در قسمت روانپزشکی به‌خصوص فصل های پاییز و زمستان که پیک بیماران روانپزشکی مرکز بیشتر است گفت: همچنین مسائلی با بهزیستی و دادستانی و بیماران ندامتگاه به خاطر ماهیت بیماران بستری در این مرکز وجود دارد که لازم است مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

وی افزود: کار ساخت اتاق عمل جنرال این مرکز به اتمام رسیده و آماده تجهیز می‌باشد ولی با درآمد بیمارستان نمی توان تجهیز و راه اندازی کرد و نیاز به کمک و مساعدت جهت تجهیز این بخش داریم.

بخشی در مورد نیاز به استقرار دو دستگاه در آزمایشگاه و کمبود ژنراتور برق جهت دستگاه های اکسیژن ساز مرکز توضیحاتی داد و اضافه کرد: بخش چشم این مرکز دارای ظرفیت عالی است که نیاز به حمایت دارد چرا که منبع مهم درآمدی بیمارستان محسوب می گردد.

وی در پایان از دکتر طهماسبی خواست تا جایی که مقدور است در تهیه امکانات ضروری بیمارستان مساعدت شود که بتوان به دانشگاه و مردم خدمات خوبی ارائه کرد.

دکتر کشاورزی معاون درمان بیمارستان، نجفی مترون مرکز و خانم خسروی مسئول بهبود کیفیت، در سخنانی جداگانه به بیان برخی از مسائل و مشکلات موجود پرداختند.

بعد از جلسه دکتر طهماسبی و هیات همراه با همراهی مسئولین مرکز از بخش‌های مختلف این مرکز از جمله روانپزشکی مردان2، روانپزشکی سالمندان و اطفال، داخلی، پوست، عفونی، icu، ایزوله 3 بازدید کردند و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمت به بیماران، امکانات و تجهیزات بخش ها قرار گرفتند.

در حاشیه این بازدید دکتر طهماسبی با بازدید از اتاق عمل جدید مرکز در جریان روند آماده سازی، تجهیزات و کمبودهای اتاق عمل جنرال قرار گرفتند. /ب

1400/10/20