از همکاران ایثارگر مجتمع آموزشی درمانی بعثت قدردانی و تجلیل شد
طی مراسمی با حضور سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه از دو تن از فرزندان معزز شاهد شاغل در مجتمع بعثت تقدیر بعمل آمد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی مجتمع آموزشی درمانی بعثت، با حضور حجت الاسلام و المسلمین کاظمی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، سلیمانی سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، دکتر سلیمی سرپرست ریاست و کیانی مدیر مجتمع بعثت و جمعی از مسئولین این مجتمع از ایثارگران معزز حسین عزیزیان عباسی و خانم شاکر تجلیل شد.
در ابتدای این مراسم، کیانی مدیر بعثت از تلاش های خستگی ناپذیر خانواده ایثارگران تقدیر نمود و از خداوند منان توفیق روز افزون و اجر جزیل برای این بزرگواران مسئلت داشت و اظهار کرد: مسئولین مجتمع بعثت در چارچوب اختیارات قانونی نهایت همکاری و مساعدت را با ایثارگران داشته و خواهند ادشت.
حجت الاسلام و المسلمین کاظمی عنوان کرد: با توجه به تأکیدات و منویات مقام معظم رهبری علاوه بر تکریم و تقدیر از جامعه ایثارگری سعی و تلاش در ترویج فرهنگ ایثار باید با عزمی راسخ و مجدانه همراه شود.
سلیمانی سرپرست مدیریت امور شاهد ایثارگران دانشگاه نیز با یادآوری فتنه‌ها و دشمنی های مکرر مستکبرین جهانی و منافقین کور دل اظهار کرد: خون پاک شهدا نگهبان درخت تنومند انقلاب اسلامی بوده است و نظام جمهوری اسلامی ایران مدیون همیشگی فداکاری ایثارگران و شهدا خواهد بود.
وی ضمن تأکید بر لزوم تکریم جایگاه ایثارگران و حفظ شأن و یاد پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت اشاره و اظهار کرد: رزمندگان و جانبازان مابقیة الشهدا هستند و بر ما وظیفه است که جایگاه این عزیزان را مورد تکریم قرار دهیم و ارزش اقدام جهادگونه آنها را به جامعه بشناسانیم.

سرپرست مدیریت امور شاهد ایثارگران دانشگاه تصریح کرد: ایثارگران همان کسانی هستند که در عرصه‌های حساس و پرخطر از جان و دل در شرایط سخت جنگ حضور یافتند و پس از دوران جنگ نیز سنگر خود را در محیط کار یافته و با همان همیّت و غیرت، تلاش کردند و ما با افتخار در واحدهای مختلف خدمت آنها می‌رسیم تا به پاس سال‌ها شایستگی و تلاش بی‌منت در سیستم از آنها قدردانی و تجلیل کنیم.

وی با بیان اینکه جانبازان، شهدای زنده هستند که تکلیف داشتند بمانند و میراث دار شهدا باشند عنوان کرد: جانبازان رسالت زینب‌گونه‌ای داشته و دارند تا پیام انقلاب را به گوش مردم برسانند و بر همه ما تکریم جانبازان مانند تکریم خانواده شهدا واجب است.

سرپرست مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، حضور جانبازان در عرصه های اجتماعی را یادآور شمیم ایثار و شهادت دانست و گفت: رزمندگان نیز یادگاران دفاع مقدس هستند و مقام معظم رهبری نیز در سالهای بعد از جنگ بر ثبت و ضبط خاطرات آنها تاکید داشتند و‌ این رسالت عظیمی است که از نسل دفاع مقدس باید به نسلهای بعد منتقل شود.

در این دیدار ایثارگران معزز از خاطرات زمان جنگ و خاطرات آن دوران صحبت کردند.

در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدیه از این بزرگواران قدردانی شد. /ب
1400/10/20