انجام پیوند مغز استخوان بزودی در همدان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حال پیگیری برای محقق شدن عمل پیوند مغز استخوان در همدان هستیم که خبری خوشحال‌کننده برای بیماران سرطانی است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر رضا طهماسبی از گسترش انجام پیوندها در همدان خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم این موضوع به ویژه پیوند مغز استخوان با پیگیری‌هایی که در حال انجام است، محقق شود.
وی با بیان اینکه راه اندازی پیوند مغز استخوان در همدان حرکتی بسیار خوب در راستای گسترش پیوندهاست، تصریح کرد: این موضوع برای بیماران سرطانی که در انتظار پیوند مغز استخوان هستند؛ بسیار خوشحال کننده است.
طهماسبی افزود: تاکنون تنها پیوند کلیه برای بیماران دیالیزی در همدان در حال انجام است که پیش از شیوع کرونا هم فعال بود، اما با شیوع این ویروس دیگری عمل پیوند صورت نمی‌گرفت که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده مجدد این بخش احیا شد و یک مورد پیوند کلیه موفق انجام گرفت که حال بیمار مساعد است. /ب

1400/10/22