سرپرست معاونت درمان در نشست صمیمی با اعضای هیات مدیره نظام پرستاری:
پرستاران مجموعه ای از خصلت های خوبند
اعضای هیات مدیره نظام پرستاری ضمن دیدار با سرپرست معاونت درمان مسائل و مشکلات و پیشنهادات خود رادر حوزه پرستاری با دکتر طهماسبی درمیان گذاشتند.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، در این دیدار که در دفتر معاونت درمان برگزار شد، دکتر رضا طهماسبی سرپرست معاونت درمان، ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای هیأت مدیره نظام پرستاری با اشاره به فرمایش مقام عظمای ولایت «پرستار فرشته‌ رحمت بیمار؛ هم مددکار پزشک و هم غمگسار مریض» گفت: پرستاران مجموعه ای از خصلت‌های خوبند.
وی با بیان اینکه در این مجموعه می‌توان خصلت های ارزنده‌ای نظیر ایثار و فدا کاری، خوش خلقی و تواضع را به وفور دید، افزود: امیدوارم بتوانیم با همدلی و همراهی شما مسیر حرکت را بهتر از قبل طی کنیم.
دکتر طهماسبی در ادامه مطالبات مطرح شده توسط اعضای هیات مدیره نظام پرستاری و مدیر دفتر پرستاری را به حق دانست و گفت: اکثر این مطالبات و مسائل و مشکلات در حوزه کلان کشور در دستور کار قرار گرفته و ما نیز به جد پیگیر رفع این موانع هستیم.
در ادامه هادی زرینی رئیس و اعضای هیات مدیره و مدیر دفتر پرستاری ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه پرستاری برخی مسائل و مشکلات این حوزه را با دکتر طهماسبی درمیان گذاشتند.
در پایان این برنامه از پرستاران نمونه کشوری از طرف نظام پرستاری با اهدای لوح سپاس تجلیل شد. /ب

1400/10/22