دیدار سرپرست روابط عمومی دانشگاه با معاون فرهنگی و دانشجویی
مهندس علیرضا توقیری با دکتر علیرضا فضائلی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیران این حوزه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مهندس علیرضا توقیری سرپرست روابط عمومی دانشگاه با حضور در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی با دکتر علیرضا فضائلی، عباداله روحی مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، مهندس امین اله پاسگر سرپرست مدیریت امور دانشجویی و مهدی مرادی مدیر مفدا همدان دیدار و گفتگو کرد.
دکتر فضائلی در این دیدار ضمن تبریک انتصاب مهندس توقیری به عنوان سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، نقش و اهمیت فعالیت های کاری در مجموعه روابط عمومی را بسیار اثرگذار و موثر دانست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه توجه به مسائل فرهنگی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه به شمار می رود اضافه کرد: امیدواریم با همکاری و تعامل بین معاونت فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه شاهد توجه بیش از پیش به موضوعات و مسائل فرهنگی باشیم.
مهندس علیرضا توقیری نیز در این دیدار با تبریک انتصاب دکتر فضائلی، معاون فرهنگی و دانشجویی را شخصی دغدغه مند توصیف کرد و اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با همکاری در این دو حوزه نتیجه این دغدغه مندی های فرهنگی باشیم.
وی در ادامه با اشاره به وظایف مجموعه روابط عمومی دانشگاه خاطرنشان کرد: ما در مدیریت روابط عمومی دانشگاه این آمادگی را داریم که در کنار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بوده و همکاری لازم را با این معاونت خواهیم داشت. /ب

1400/10/22