برگزاری دهمین کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران اورژانس پیش بیمارستانی مناطق تابعه در سال جاری

دهمین کارگاه آموزشی توانمند سازی مدیران اورژانس پیش بیمارستانی مناطق تابعه دانشگاه در سال جاری در سالن جلسات مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی اورژانس 115 استان؛ در این دوره آموزشی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه به عنوان مدرس دوره، به اهمیت مبحث پایش- نظارت- ارزشیابی و شاخص‌های سلامت به عنوان یکی از مهم ترین وظایف و اصول مدیریت در کنار برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری، بودجه ریزی ، هماهنگی و کنترل پرداخت.

وی همچنین به موارد مورد نیاز جهت اعمال نظارت صحیح، سطوح و اشکال نظارت اشاره کرد و به تبیین سرفصل‌های مورد نظر در تعریف کنترل- اهمیت کنترل- فرآیند کنترل- انواع کنترل (آینده نگر یا قبل از اقدام)، در جریان کار(همزمان)، بعد از اقدام (گذشته نگر)، کنترل از طریق گزارشات آماری، خود کنترلی، راه‌های رسیدن به خود کنترلی پرداخت.

خصوصیات یک نظارت مناسب و خوب شامل هدایت سازمان به خود کنترلی، استمرار، هدفمندی، داشتن برنامه زمان بندی، همراه با آموزش بودن، ایجاد حس مسئولیت و ارزشمندی در هر دو طرف، مطلع بودن ناظر بر موضوع نظارت، قابل اجرا بودن، مقرون به صرفه بودن، مکتوب بودن نتیجه و حلال مشکلات بودن نیز در این جلسه ذکر گردید.

در پایان این کارگاه مدرس به تعاریف شاخص‌ها، انواع، طبقه بندی، مزایا و کاربرد، و معیارهای ارزیابی شاخص ها اشاره نمود.

پایان بخش جلسه مدیریتی گزارش رئیس مرکز از مباحث اجلاس اخیر روسای اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در آبادان بود و مدیران مناطق نیز به بیان مشکلات و درخواست‌ها و چالش های حوزه کاری خود پرداختند. /ب