جلسه هماهنگی مجمع سلامت شهرستان فامنین برگزار شد
جلسه هماهنگی مجمع سلامت شهرستان فامنین با حضور شماعی فرماندار، دکتریگانه مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر مرادی رییس مرکز بهداشت و برخی از مدیران ادارات در سالن جلسات بیمارستان امام حسن (ع) فامنین برگزار شد.
در ابتدا دکتر یگانه هدف از برگزاری مجمع سلامت را گفتمان سازی درباره رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم ، تبیین اولویتهای سلامت و حمایت طلبی عنوان کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان فامنین در ادامه یادآورشد: ارائه گزارش دستگاههای مربوطه در خصوص چالشها یکی از مطالب اصلی مجمع سلامت خواهد بود.
وی بیان کرد: با علم بر احتمال وقوع موج ششم کرونا لازم است ضمن تاکید بر اهمیت واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی باید عوارض طولانی مدت کرونا از لحاظ جسمی، روانی و اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد، و همچنین موضوعاتی همچون بیماری های مشتریک‌حیوان و انسان از جمله تب مالت، حیوان گزدگی و بیماری‌های منتقله توسط پشه آئدس مورد توجه جدی مجمع سلامت قرار گیرند.
دکتر محمد ربیع یگانه با تأکید بر اینکه در حوزه سلامت لازم است همواره بصورت فعال، پویا و کوشا عمل کنیم، افزود: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص جوانی جمعیت و اهمیت فرزندآوری بعنوان موضوعات مهم می باشند که این موضوع نیز باید مدنظر قرار گیرد.
فرماندار فامنین نیزدر ادامه جلسه ضمن بیان این نکته که نتیجه و ماحصل مجمع سلامت می تواند راهگشا باشد گفت: باید چالشها و فرآیندهای احصاء شده و در مجمع سلامت منعکس شود.
در این جلسه 3 چالش مطرح شده بررسی و مقرر شد بر اساس اولویت بندی و شرح وظایف اقدام های مقابله ای صورت پذیرد. /ب