هنوز پای «امیکرون» به ملایر باز نشده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه هنوز پای « امیکرون » به ملایر باز نشده است، گفت: طبق دستور العمل های ستاد کرونا شدت بازرسی ها از امکان عمومی و خدماتی را در سطح شهرستان افزایش داده ایم.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر کریم میرزایی با بیان اینکه در حال حاضر رنگ شهرستان ملایر در وضعیت " آبی" قرار دارد، افزود: تاکنون به همت کادر درمان و همکاری سایر ارگان ها 73 درصد کل جمعیت شهرستان دز اول و دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای واکسیناسیون تاکنون 89.1 درصد جمعیت شهرستان دز اول و حدود 76 درصد جمعیت شهرستان دز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند، اظهارکرد: تا به امروز 17.8 درصد جامعه هدف نیز دز سوم یا دز یادآور را دریافت کرده اند.
دکتر میرزایی با تأکید بر لزوم اهمیت تکمیل روند واکسیناسیون، ادامه داد: کاهش محسوس موارد فوتی، ابتلا و بستری نتیجه توجه جدی به واکسیناسیون و تکمیل روند واکسیناسیون است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه در حال حاضر 10 نفر بیمار کرونایی در بیمارستان امام حسین(ع) و سه نفر بیمار کرونایی در بیمارستان غرضی بستری هستند، افزود: پنج بیمار نیز مشکوک به کرونا با داشتن علائم سرماخوردگی در بخش اطفال بیمارستان مهر بستری شده و تحت درمان به سر می‌برند.
وی افزایش سطح ایمنی افراد را مستلزم تزریق "دز یادآور" عنوان و تصریح کرد: تاکنون عمده تاکید ما بر واکسیناسیون دزهای اول و دوم بود، اما با توجه به روند رو به رشد واکسیناسیون و گذشت زمان در حال حاضر در کنار دزهای اول و دوم، تاکید ما بیشتر بر روی تزریق " دز یادآور" برای آن دسته از شهروندانی است که زمان زیادی از آخرین تزریق واکسن کووید19، آنها می‌گذرد.
دکتر میرزایی با بیان اینکه هنوز پای " امیکرون " به ملایر باز نشده است، گفت: اگر موارد مشکوکی گزارش شود، تست انجام داده و برای دریافت نتیجه تست‌ها را به همدان ارسال می‌کنیم.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملایر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد و افزود: تمهیدات بهداشتی شخصی می‌تواند در حفظ سلامت خانواده و سایر افراد دیگر مفید باشد.
وی با بیان اینکه افراد باید از لمس چشمان، بینی و دهان پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: دهان و بینی خود را در زمان سرفه یا عطسه با آرنج یا یک دستمال بپوشانید و فوراً دستمال استفاده شده را دور بیندازید.
این مقام مسئول بر لزوم استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از اماکن شلوغ و در بسته تأکید کرد و گفت: دست ها را به صورت مداوم و حدقل به مدت 20 الی 30 ثانیه با آب و صابون بشویید.