شنبه 08 اردیبهشت 1403
  • تاریخ انتشار : 1402/10/17 - 10:15

اطلاعیه زمان و مکان برگزاری مصاحبه تخصصی و عمومی آزمون استخدامی مهر ماه 1402

به اطلاع پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت مرحله اول آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402 می رساند، پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده داوطلبین، مرحله دوم فرآیند ازمون استخدامی از تاریخ 18دیماه 1402 شروع خواهد شد.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، در این مرحله که شامل مصاحبه تخصصی و عمومی می باشد، داوطلبین می بایست در تاریخ و زمان مقرر که در پیامک ارسالی به داوطلب اطلاع داده شده در محل برگزاری مصاحبه تخصصی و عمومی حضور یابند. داوطلبین لازم است موارد زیر را به دقت مطالعه و رعایت فرمایند.

1) این آگهی مختص به رشته های غیر فوریت پزشکی می باشد.

2) داوطلبین موظف هستند راس ساعت 30/7 در نوبت صبح و ساعت 30/12 در نوبت عصر جهت پذیرش در محل مصاحبه حضور یابد.

تذکر 1: در صورت عدم مراجعه در تاریخ و ساعت مقرر، امکان انجام مصاحبه در تاریخ دیگر مقدور نمی باشد و داوطلب از روند مصاحبه و استخدام حذف می گردد.

تذکر 2: از آوردن وسایل الکترونیک اعم از هرگونه تلفن همراه، هندزفری، MP3  پلیر، ساعت هوشمند، لپ تاپ و سایر وسایل اضافی دیگر خودداری فرمائید. همراه داشتن وسایل مذکور هنگام برگزاری مصاحبه ممنوع بوده و از مصادیق تخلف و تقلب به حساب می آید.

تذکر 3: داوطلبان می بایست یک روز قبل نسبت به شناسایی آدرس مرکز آزمون اقدام نمایند تا در تاریخ مقرر بدون تاخیر در جلسه حضور یابند.

تذکر 4: با توجه به زمان بر بودن فرآیند مصاحبه، داوطلبان آمادگی لازم به منظور حضور احتمالی در محل کانون ارزیابی به مدت 5 ساعت را داشته باشند.

3) همراه داشتن موارد زیر ضروری است:
اصل کارت ملی
در صورت کسب مقام در مسابقات و رویدادها و جشنواره های معتبر استانی، ملی و جهانی ارائه اصل و تصویر مدرک

4) تاریخ و زمان دقیق حضور هر داوطلب از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

آدرس مکان مصاحبه تخصصی و عمومی: همدان، چهارراه خواجه رشید، جنب بانک مسکن، طبقه سوم، کانون ارزیابی مدیران دانشگاه علوم پزشکی همدان

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان
مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه