سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/08/12 - 09:12
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 329
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری همایش پیشگیری از سکته مغزی

همایش پیشگیری از سکته مغزی در مرکز آموزشی درمانی بعثت به مناسبت ۸ آبان روز جهانی استروک( پیشگیری از سکته مغزی) با شعار ملی "آگاهی بیشتر، سکته مغزی کمتر" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، همایش پیشگیری از سکته مغزی در مرکز آموزشی درمانی بعثت به مناسبت ۸ آبان روز جهانی استروک( پیشگیری از سکته مغزی) با شعار ملی "آگاهی بیشتر، سکته مغزی کمتر" برگزار گردید.

️اهمیت توجه به علائم سکته مغزی به این علت است که ما زمان طلایی ۴.۵ساعت از شروع علائم برای درمان دارویی و ۶ ساعت جهت درمان ترومبکتومی بیمار را از دست ندهیم.

️افراد برای نجات جان بیمار در صورت مشاهده هرگونه علائم بایستی فوراً با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند تا زمان طلائی درمان را از دست ندهند.

دکتر خزایی فوق اینترونشن در این همایش گفت: زمان طلایی درمان سکته مغزی، 3 تا 6 ساعت اول است . وی افزود: مردم باید علائم سکته مغزی را بشناسند. دکتر خزایی اظهار داشت: درحال حاضر بیمارستام بعثت در شهرستان همدان، بیمارستان امام حسین (ع) در شهرستان ملایر، بیمارستان قدوسی و علیمرادیان درشهرستان نهاوند و همچنین بیمارستان سردار سلیمانی در شهرستان تویسرکان قابلیت پذیرش و درمان بیماران کد 724 (برنامه ملی مدیریت درمان سکته های حاد مغزی) را دارند.

دکتر فامیلی معاون اورژانس پیش بیمارستانی نیز گفت: ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی با کد 724 آشنا هستند و کد سما (سکته مغزی اورژانس پیش بیمارستانی) نیز جهت مدیریت زمان و درمان بیماران با احتمال سکته مغزی اجرا می شود.

  • گروه خبری : درمانی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
ادمین معاونت درمان
خبرنگار

ادمین معاونت درمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3834
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3446996
تعداد کاربران بر خط 16