• تاریخ انتشار : 1402/11/02 - 08:53
یکم تا پانزدهم بهمن ماه؛

بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

"پویش ملی سلامت اطلاع رسانی تغذیه سالم " از تاریخ 1 بهمن ماه لغایت 15 بهمن در سراسر کشور برگزار می‌شود.

اصلاح شیوه زندگی به ویژه عادات غذائی مردم یک راهکار اساسی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر است و آموزش مردم در زمینه رژیم غذائی مناسب اولین قدم مثبت در راستای پیشگیری از این بیماری هاست.

این پویش با هدف ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد مردم جامعه در خصوص تغذیه سالم و  با محوریت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی (گروه بهبود تغذیه جامعه و واحدهای ستادی و محیطی تغذیه در ستاد مراکز بهداشت شهرستان ها ) و همکاری سازمان ها و ادارات بین بخشی همچون صدا و سیما ، آموزش پرورش ، شهرداری، سپاه و .... برگزارخواهد شد.

اول تا هفتم بهمن با موضوع نمک و شعار " انتخاب همه نمک کم ، اما تصفیه شده ید دار "

هشتم تا پانزدهم بهمن با موضوع لبنیات و شعار "از کودکی تا پیری ، لبنیات دوست سلامتی "

آرزو کاوه ئی

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان