• تاریخ انتشار : 1402/10/30 - 23:30
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد:

76.2 مردم استان در پویش ملی سلامت مشارکت کردند

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان از مشارکت 76.2 درصدی مردم در مراکز تحت پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی با اشاره به پایان پویش ملی غربالگری سلامت از نظر دیابت و فشارخون بالا، اظهار داشت: این طرح که برای جمعیت بالای 18 سال برگزار شده بود از 20 آبان ماه سال جاری تا پایان دی ماه در جریان بود.

وی با بیان اینکه پویش ملی سلامت در 767 مرکز بهداشتی شهری و روستایی استان همدان اجرایی شد، تصریح کرد: هدف از این برنامه، شناسایی به موقع، زمان مناسب برای شروع مراقبت‌ها و تلاش برای درمان قطعی بیماری بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از ابتدای شروع پویش ملی غربالگری سلامت از نظر ابتلا به دیابت و فشارخون در استان، تا پایان این طرح ملی 76.2 درصد جمعیت بالای 18 سال که شامل 931هزار و 57 نفر است، در این غربالگری شرکت کردند.

دکتر مجذوبی عنوان کرد: تاکنون بر اساس این طرح ملی سلامت، 20 هزار و 436 نفر مشکوک به فشار خون بالا و 12هزار و 144 فرد مشکوک به قند خون در نقاط مختلف استان همدان شناسایی شده است.

وی با تاکید بر اینکه شناسایی به موقع بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت، در درمان بهتر و جلوگیری از عوارض طولانی مدت این بیماری‌ها موثر است، تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم با بررسی مداوم قند و فشارخون خود نسبت به سلامتی خود حساس بوده و زندگی با کیفیتی را برای خود و خانواده‌هایشان رقم بزنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: آگاه‌سازی مردم نسبت به خطرات فشار خون بالا و دیابت در صورت شناسایی دیرهنگام این بیماری‌ها و پیامد تاخیر در تشخیص و آغاز درمان، از اهداف این پویش بود که برای تشخیص و شناسایی بیماران دیابت و فشار خون بالا براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدامات لازم صورت گرفت.

دکتر مجذوبی از شناسایی 153 هزار و 664 فرد پره دیابتیک (پیش دیابت) و 175 هزار و 210 هزار و 49 نفر مبتلا به پیش فشار خون با پویش غربالگری سلامت در سراسر استان خبر داد و اظهار داشت: تشخیص دیرهنگام دیابت و فشار خون بالا و مداخله دیرهنگام برای درمان، عوارض جبران ناپذیر و هزینه بالایی برای فرد، خانواده، جامعه و سیستم سلامت دارد.

• گروه خبری : حوزه ریاست
سردبیر  خبر