• تاریخ انتشار : 1403/01/14 - 09:27
مدیریت نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو خبر داد؛

9 مورد بازرسی‌ در نوروز 1403 از مراکز درمانی

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این واحد نظارتی، در نوروز سال‌جاری از تجهیزات و ملزومات پزشکی 9 مراکز درمانی استان بازرسی به عمل آورده است.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر محمد کاظم‌زاده اظهار کرد: در راستای تشدید نظارت‌ها و پایش عملکرد مجموعه‌های ذیربط در حوزه سلامت، طی نوروز سال‌جاری از 9 واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز درمانی بازرسی به عمل آمد و نکات لازم در خصوص انبار، پیشگیری از کمبودهای احتمالی و... به مسئولین فنی تجهیزات پزشکی مراکز درمانی یادآوری شد.

همچنین در این بازدیدها که از سوی کارشناسان این مدیریت انجام شد وضعیت ذخیره‌سازی و دپوی ملزومات پزشکی در ایام نوروز و نحوه خدمت‌رسانی به مراجعین، ذخیره اقلام استراتژیک و حیاتی، بررسی وضعیت کمبود ملزومات و تجهیزات پزشکی، بررسی وضعیت ثبت اصالت سنجی کالاهای مشمول طرح رهگیری، بررسی وضعیت نقطه سفارش انبار ملزومات پزشکی، بررسی اقلام مازاد و تاریخ نزدیک و تاریخ گذشته موجود در انبار ملزومات پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : غذا و دارو,اخبار واحدها
ادمین معاونت غذا و دارو