• تاریخ انتشار : 1403/01/11 - 16:18

تجمع مردمی و دانشجویی بانوان همدانی در حمایت از زنان و کودکان مظلوم غزه

تجمع مردمی و دانشجویی ویژه بانوان در حمایت از زنان غیور و کودکان مظلوم و بی‌دفاع غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی امروز در محوطه بیمارستان کودکان اکباتان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان، جمعی از مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان برای دومین بار طی یک هفته گذشته در پی جنایات رژیم صهیونسیتی در بیمارستان شفا غزه و در حمایت از کودکان و زنان مظلوم این سرزمین امروز شنبه یازدهم فروردین در مقابل بیمارستان کودکان اکباتان این شهر تجمع کردند.

در این تجمع اعتراضی مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین شهر همدان ضمن سردادن شعار «مرگ بر اسرائیل»، پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.

مادران و کودکانشان در این تجمع با در دست داشتن پرچم فلسطین ضمن اعلام‌ حمایت از مردم مظلوم غزه، خواستار واکنش مجامع جهانی و مسلمانان علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شدند.

در پایان این مراسم، بیانیه‌ای علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از مردم مظلوم غزه قرائت شد.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه روز ۱۷۰ خود را در حالی سپری می کند که جنایات اشغالگران در رفح، خان یونس و دیرالبلح ادامه دارد.

از چند روز پیش رژیم صهیونیستی حمله جدیدی به بیمارستان شفا شروع کرده و کشتارهای هولناکی را مرتکب شده است.

شاهدان عینی از اعدام های میدانی، بازداشت ها و کوچاندن آوارگان و دیگر اقدامات غیرانسانی علیه فلسطینی ها در بیمارستان شفا خبر می دهند.

• گروه خبری : حوزه ریاست
سردبیر  خبر