برگزاری اولین کارگروه امنیت و سلامت غذایی شهرستان درگزین
در چهارمین روز از هفته سلامت، اولین کارگروه امنیت و سلامت غذایی شهرستان درگزین در سالن اجتماعات فرمانداری به ریاست خواستان فرماندار درگزین تشکیل شد.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان درگزین، دکتر فرشته ستایش در ابتدا با تبریک هفته سلامت موضوع کارگروه را سلامت آب شرب در روستا و شهر و رسیدگی به بهداشت و سلامت مدارس عنوان نمود.
فرماندار درگزین در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته سلامت، با تاکید بر اهمیت بهداشت و امنیت غذایی ، تغییر سبک زندگی مردم و نحوه تغذیه در جامعه افزود: از نکات اساسی برای سلامت مردم تغذیه است که مردم باید توجه ویژه ای به نوع مصرف مواد تغزیه داشته باشند.
کمیل خواستان گفت: تلاش برای سلامت مردم بدون وقفه باید دنبال شود.سلامت مردم یکی از موضوعاتی است که باید بدون معطلی پیگیری و با مخلان آن برخورد شود.
وی با بیان اینکه از کارگاه های تولیدی که با امنیت غذایی و سلامت مردم ارتباط دارند برای حضور در درگزین حمایت می کنیم، افزود: درگذشته تولید محصولات کشاورزی سالمتری را به دلیل مصرف کمتر از مواد شیمیایی شاهد بودیم و اما حالا باید از انواع سموم بر علیه آفات استفاده کنیم.
فرماندار درگزین با اشاره به اینکه گشت های بازرسی برای نمونه برداری از آب های شرب به خوبی در شهرستان پیگیری و ادامه داشته است، بیان کرد: در بخش کشاورزی، امنیت غذایی بسیار ضروری و مهم است، بنابراین در این زمینه اقدامات ارزشمندی در شهرستان آغاز شده است.
وی با تأکید بر اینکه در بحث اقدامات و بازدیدهای بهداشتی و امنیت غذایی نیز اقدامات بسیار خوبی به همت شبکه بهداشت و درمان انجام شده است گفت: در بحث صرفهجویی در مصرف آب و امنیت غذایی و کشاورزی کارهای زیربنایی خوبی در حال انجام است که یکی از آنها اصلاح الگوی کشت و کشت گلخانهای است.
در پایان ازاعضای کمیته بازرسی و نظارت در طرح تشدید سلامت نوروزی با حضور حاج آقا هاشمی امام جمعه شهرستان درگزین و خواستان فرماندار شهرستان درگزین و دکتر ستایش مدیریت شبکه بهداشت درگزین توسط شبکه بهداشت با اهدای لوح تقدیر و کادو تقدیر بعمل آمد .