سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه 22 شهریور 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1405/06/22 - 07:15
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 77
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صعود دو کوهنورد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی همدان به قله ۴۱۷۰ متری شاه البرز

دو تن از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی همدان همزمان با هفته دولت، در یک برنامه کوهنوردی یک‌روزه موفق به صعود قله ۴۱۷۰ متری شاه البرز، از بلندترین قله‌های رشته‌کوه البرز، شدند.

1

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، غلامرضا ازمیری و محمدجلال قاسمی، از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی همدان و اعضای صندوق بازنشستگی کشوری، روز دهم شهریورماه ۱۴۰۵ در برنامه‌ای یک‌روزه و با پیمودن مسافتی حدود ۳۴ کیلومتر، قله شاه البرز را فتح کردند.

این برنامه ساعت ۴ صبح از روستای حسنجون شهرستان طالقان آغاز شد و کوهنوردان پس از حدود هشت ساعت پیمایش و صعود، به قله شاه البرز در ارتفاع ۴۱۷۰ متر رسیدند. مجموع زمان اجرای برنامه، شامل صعود، حضور در قله، استراحت و بازگشت، حدود ۱۶ ساعت به طول انجامید.

قله شاه البرز که در مرز استان‌های البرز و قزوین قرار دارد، از قله‌های مرتفع و شناخته‌شده رشته‌کوه البرز به شمار می‌رود و مسیر صعود آن از روستای حسنجون طالقان آغاز می‌شود.

این صعود به مناسبت هفته دولت و با هدف تداوم فعالیت‌های ورزشی و حفظ نشاط و پویایی در دوران بازنشستگی از سوی این دو پیشکسوت دانشگاه انجام شد.

  • گروه خبری : فرهنگی_ دانشجویی_ ورزشی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

2

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 45381
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 6050713
تعداد کاربران بر خط 53