سال مهار تورم، رشد تولید
شنبه 01 اردیبهشت 1403
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/12/20 - 12:25
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 228
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری نخستین وبینار علمی طعم و بوی آب آشامیدنی، چالشها و راهکارهای حذف آن

کارگروه تخصصی همگرایی در تعالی علوم و فناوری های پیشرفته کلان منطقه 3 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان اولین وبینار علمی طعم و بوی آب آشامیدنی، چالشها و راهکارهای حذف آن را برگزار می‌کند.

 به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، این وبینار با ارائه‌ی دکتر رضا شکوهی استاد گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر اسمعیل قهرمانی استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار می‌شود. 

محور های وبینار: • علل ایجاد طعم و بو در منابع آب آشامیدنی • روش های کاهش و حذف عوامل ایجاد کننده • ارائه تجارب موفق در سطح کلان منطقه آمایشی 3 (همدان، کرمانشاه، کردستان، ایلام و اسد آباد)

زمان برگزاری: دوشنیه 21/12/1402 ساعت 10 تا 30/11

لینک شرکت در وبینار: Https://www.skyroom.online/ch/hamedan_research/hamayesh

به شرکت کنندگان در وبینار گواهی معتبر اعطا می گردد

  • گروه خبری : آموزشی و پژوهشی,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
ادمین معاونت تحقیقات
خبرنگار

ادمین معاونت تحقیقات

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3769
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1085512
تعداد کاربران بر خط 3

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام