برگزاری نخستین وبینار علمی طعم و بوی آب آشامیدنی، چالشها و راهکارهای حذف آن
کارگروه تخصصی همگرایی در تعالی علوم و فناوری های پیشرفته کلان منطقه 3 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان اولین وبینار علمی طعم و بوی آب آشامیدنی، چالشها و راهکارهای حذف آن را برگزار میکند.
![](/thumbnail/w-450_100/uploads/36/2024/Mar/05/Untitled-2.jpg)
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، این وبینار با ارائهی دکتر رضا شکوهی استاد گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر اسمعیل قهرمانی استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار میشود.
محور های وبینار: • علل ایجاد طعم و بو در منابع آب آشامیدنی • روش های کاهش و حذف عوامل ایجاد کننده • ارائه تجارب موفق در سطح کلان منطقه آمایشی 3 (همدان، کرمانشاه، کردستان، ایلام و اسد آباد)
زمان برگزاری: دوشنیه 21/12/1402 ساعت 10 تا 30/11
لینک شرکت در وبینار: Https://www.skyroom.online/ch/hamedan_research/hamayesh
به شرکت کنندگان در وبینار گواهی معتبر اعطا می گردد