برگزاری نخستین وبینار علمی طعم و بوی آب آشامیدنی، چالشها و راهکارهای حذف آن
کارگروه تخصصی همگرایی در تعالی علوم و فناوری های پیشرفته کلان منطقه 3 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان اولین وبینار علمی طعم و بوی آب آشامیدنی، چالشها و راهکارهای حذف آن را برگزار میکند.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، این وبینار با ارائهی دکتر رضا شکوهی استاد گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر اسمعیل قهرمانی استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار میشود.
محور های وبینار: • علل ایجاد طعم و بو در منابع آب آشامیدنی • روش های کاهش و حذف عوامل ایجاد کننده • ارائه تجارب موفق در سطح کلان منطقه آمایشی 3 (همدان، کرمانشاه، کردستان، ایلام و اسد آباد)
زمان برگزاری: دوشنیه 21/12/1402 ساعت 10 تا 30/11
لینک شرکت در وبینار: Https://www.skyroom.online/ch/hamedan_research/hamayesh
به شرکت کنندگان در وبینار گواهی معتبر اعطا می گردد