دکتر یوسفی معاون توسعه دانشگاه در دیدار با خانواده شهید لطفی از شهدای ۸سال دفاع مقدس:
فرصت دیدار با خانواده شهید زمانی برای شنیدن و نقشه راهی است برای ادامه مسیر
دکتر یوسفی معاون توسعه دانشگاه به همراه مهندس سلطانی از مدیریت شاهد و ایثارگران و جمعی از همکاران معاونت توسعه با حضور در منزل شهید لطفی با مادر و برادر این شهید بزرگوار دیدار و گفت وگو کردند.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه، دکتر بابک یوسفی معاون توسعه دانشگاه در این دیدار با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: فرصت دیدار با خانواده شهید زمانی برای شنیدن است و نقشه راهی است برای ادامه مسیر، امنیت و آرامش امروز جامعه مدیون خون پاک شهیدان است همه نسبت به خانواده معزز شهدا وظیفه داریم.
وی تصریح کرد: جایگاه والای شهیدان و نظر آنها موجب برکت و پیشرفت در این کشور شده است و ما موظف به زنده نگهداشتن یاد و خاطره آنها و انتقال ارزشهای والای ایثار و مقاومت به نسل های بعد هستیم.
مادر شهید لطفی نیز در این دیدار به بیان سجایای اخلاقی و خاطراتی از این شهید والامقام پرداخت.
شهید لطفی در سال ۱۳۶۴ ازسوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جبهه غرب حضور داشته که در همین سال به فیض شهدادت نائل آمده است.




