سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/05/25 - 16:30
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 630
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از آزمایشگاه داروسازی و کتابخانه اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با همراهی رییس دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری از آزمایشگاه داروسازی، هرباریوم و کتابخانه اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با همراهی دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان دکتر شکوهی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دیگر مدیران این معاونت از ظرفیت‌ها و تولیدات دانشکده داروسازی و همچنین آزمایشگاه این مجموعه بازدید کردند. 
وی در این بازدید جهت نصب دستگاه LC Mass قول مساعد داد و در ادامه از کتابخانه مرکزی و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه بازدید کرد. 
دکتر پناهی همچنین در گفتگو با دانشجویان حاضر در این کتابخانه از میزان ظرفیت این مجموعه و مهمترین دغدغه دانشحویان در این کتابخانه جویا شد. 
وی با ابراز رضایت از ظرفیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، اذعان کرد: این دانشگاه هم از نظر زیرساختی و پویایی هم برنامه‌های موجود، پیشرفت و توسعه خوبی ایجاد کرده است. 
 
  • گروه خبری : حوزه ریاست,دانشکده ها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 11315
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3441225
تعداد کاربران بر خط 13