سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 09:42
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 94
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه بررسی وضعیت مجلات علمی دانشگاه

نشست بررسی وضعیت مجلات علمی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، به منظور بررسی آخرین وضعیت توسعه مجلات دانشگاه، نشست مشترکی با حضور دکتر شکوهی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، دکتر خزائی مدیر توسعه و ارزیابی معاونت، دکتر فرمانی مدیر توسعه فناوری سلامت، دکتر براتی مدیر اداره توسعه و هماهنگی مجلات علمی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست دکتر براتی مدیر اداره توسعه و هماهنگی مجلات علمی دانشگاه وضعیت هریک از مجلات علمی را به تفضیل تشریح و نقاط قوت و ضعف، چالش‌ها و موانع پیش روی آن‌ها را برای حاضران مطرح کرد.
سپس دکتر شکوهی معاون تحقیقات و فناوری با بیان اهمیت مجلات در موضوع توسعه تحقیقات و فناوری و مقابله با تحریم‌های ظالمانه علمی بر ضرورت همه‌جانبه جهت رفع مشکلات مجلات دانشگاه تاکید کرد.
در پایان مقرر شد در روزهای آینده جلساتی با حضور مدیران مسئول اجرایی و سردبیران مجلات تشکیل و نحوه کمک به توسعه و رفع موانع آن‌ها بررسی شود. 
 
 
 
 
 
  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 25498
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3468660
تعداد کاربران بر خط 7