سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 18:30
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 606
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد:

خرید و نصب ۴ دستگاه سی‌تی‌اسکن پیشرفته در بیمارستان‌های استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به تجهیز گسترده بیمارستان‌های استان گفت: در این راستا ۴ دستگاه سی‌تی‌اسکن پیشرفته خریداری و در بیمارستان‌های استان نصب و راه‌اندازی شده‌است.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی در نشست با اصحاب رسانه استان به عملکرد این دانشگاه در سه سال گذشته اشاره و اظهار کرد: در نیمه آبان ۱۴۰۰ کار را با تدوین برنامه راهبردی دانشگاه و ارسال آن به هیات امنا آغاز و بر این اساس برنامه عملیاتی سالانه با اهداف مشخص تدوین شد.
وی اولین چالش پیش‌روی دانشگاه را در این دوره مدیریتی، تداوم بیماری کرونا در همان سال دانست و افزود: با تلاش مجموعه علوم پزشکی و مدیران استانی و حمایت دولت در واکسیناسیون گسترده مردم، این بیماری کنترل شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: کمبود و کیفیت آب، آرسنیک، طعم و بوی آب دیگر چالش ها بود که برای هر سه مساله دانشگاه علوم پزشکی تلاش کرد.
دکتر مجذوبی ادامه داد: ۸۶ هزار نفر ساعت برای کنترل کیفیت آب کار و در موضوع آرسنیک هم کمک شد میزان آن به حد مجاز برسد همچنین درباره طعم و بو، حوزه تحقیقات دانشگاه عامل را شناسایی و برای چگونگی رفع آن تدبیر شد.
اضافه شدن 15 رشته مقطع تحصیلی به دانشگاه 
دکتر مجذوبی گفت: در حوزه آموزش 15 رشته مقطع تحصیلی را به دانشگاه اضافه کردیم‌ و برای جذب مجوز رشته دستیاری چشم که آرزوی چندین ساله دانشگاه است، همه کارهای مقدماتی را انجام دادیم و به زودی محقق خواهد شد. 
وی با بیان اینکه روند آموزشی شدن برخی بیمارستان‌های استان را آغاز کردیم، بیان کرد: سلامتکده طب ایرانی را تکمیل کردیم و پیوست آموزشی به آن دادیم‌. بیش از 170‌ هیئت علمی اضافه کردیم که 100 نفر از آنها پیمانی و ماندگار هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از ارائه خدمات در حوزه بهداشت خبر داد و گفت: در حوزه بهداشت آزمایشگاه مرجع و فاز دوم سردخانه نگهداری واکسن را راه اندازیم کردیم. بروز تب مالت از 139‌ نفر مبتلا در هر 100 هزار نفر به 79 مبتلا در هر 100 هزار نفر رسیده که خبر بسیار خوبی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: انجام آموزش های مولکولی و هپاتیت ویروس ( C و B) در آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برای اولین بار صورت گرفت
وی افزود: برای جبران کمبود بهورز، مجوز جذب ۲۰۲ بهورز دریافت شد که این افراد در حال تحصیل هستند به مرور وارد محل کار می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از کسب رتبه برتر در آزمایشگاه‌های بهداشت سخن گفت و ادامه داد: در حوزه درمان ابتدای کار بیمارستان پورسینا در شهرستان بهار و ابتدای سال ۱۴۰۱ هم بخشی از بیمارستان فاطمیه در حوزه درمان ناباروری سطح سه و مراقبت ویژه نوزادان راه‌اندازی شد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان اکباتان دی ماه سال گذشته بهره‌برداری شد و امسال با ۲۷۲ تخت مورد بهره‌برداری قرار گرفت گفت: در این بیمارستان همزمان درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در دستور کار است.
بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در ملایر احداث می‌شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از کلنگ‌زنی احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر طی چند روز آینده خبر داد و گفت: کار بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن هم در حال انجام است.
وی اظهار کرد: ۱۵ آبان سال ۱۴۰۰ که کار خود را در ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان آغاز کردیم، از همان ابتدا تدوین برنامه استراتژیک چهارساله دانشگاه مورد هدف قرار گرفت و به سرعت این برنامه راهبردی ارائه شد که حتی باعث تعجب همگان بود.
وی با بیان اینکه چالش‌هایی هم احصا شد که سعی کردیم موضوعات مدیریت شود گفت: کرونا از جمله چالش‌ها بود و در این راستا اقداماتی صورت گرفت تا این بیماری کنترل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در مشکل آب استان دانشگاه تمام‌قد کنار مردم بود تا موضوعاتی حل شود که ۸۶ هزار نفرساعت در مدت یک ماه و نیم کار شد افزود: همکاران ما کمک کردند که آرسنیک آب هم به حد مجاز برسد.
دکتر مجذوبی با اشاره به اینکه سلامتکده طب ایرانی را انتقال و تکمیل کردیم و پیوست آموزشی را در آن داشتیم گفت: ارتقای استاد به دانشگاه از دیگر موضوعات مورد توجه در دانشگاه علوم پزشکی همدان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه اخیرا در المپیاد دانشگاه علوم پزشکی کشور تیم ما صاحب مدال نقره شده و خوشبختانه افتخاراتی کسب شده است گفت: در حوزه بهداشت تجمیع آزمایشگاه، نوسازی زنجیره سرما و... از جمله دستاوردهاست.
دستگاه پت‌اسکن به کمک تشخیص و درمان سرطان در استان می‌آید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از خرید دستگاه پت اسکن که تاکنون استان فاقد این دستگاه بوده خبر داد و گفت: ۱۴ میلیارد تومان پیش‌پرداخت شده و مابقی هم انجام تا نیمه دوم امسال نصب و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه از ۱۵ درصد موفقیت درمان ناباروری در سال ۱۴۰۰ اکنون به ۲۵.۷ درصد رسیدیم خاطرنشان کرد: در حوزه اطلاع‌رسانی نیز استودیو سلامت را برای نخستین بار راه‌اندازی کردیم.
وی به کاهش تب مالت از ۱۳۴ در هزار نفر به ۷۰ در هزار نفر اشاره کرد و ادامه داد: طرح پزشک خانواده در شهرستان کبودراهنگ و بهار آغاز شده است.
دکتر مجذوبی با بیان اینکه جبران کمبود بهورز از دیگر موضوعاتی بود که در دانشگاه علوم پزشکی مورد توجه قرار گرفت اضافه کرد: توانستیم 202 مورد مجوز جذب بهورز را بگیریم که تعدادی اضافه شده و تعدادی هم اضافه می‌شود و در این بخش اقدامات قابل توجه بوده است.
وی با اشاره به انتخاب شهرستان بهار در حوزه طرح آزمایش پوکی استخوان گفت: پویش سلامتی غربالگری دیابت و فشار خون اجرایی شد که ۹۰۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از کسب رتبه برتر در آزمایشگاه‌های بهداشت سخن گفت و ادامه داد: در حوزه درمان ابتدای کار بیمارستان پورسینا در شهرستان بهار و ابتدای سال ۱۴۰۱ هم بخشی از بیمارستان فاطمیه در حوزه درمان ناباروری سطح سه و مراقبت ویژه نوزادان راه‌اندازی شد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان اکباتان دی ماه سال گذشته بهره‌برداری شد و امسال با ۲۷۲ تخت مورد بهره‌برداری قرار گرفت گفت: در این بیمارستان همزمان درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در دستور کار است.
412تخت بیمارستانی به ظرفیت درمانی بیمارستانها افزوده شد 
دکتر مجذوبی به افزایش ۴۱۲ مورد تخت بیمارستانی در این دوره از مدیریت دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: توسعه تجهیز سه اورژانس و تجهیز و راه‌اندازی دو مرکز سطح دو ناباروری از جمله اقدامات است و مرکزی ناباروری در کبودراهنگ هم راه‌اندازی می‌شود.
وی از رتبه‌ برتر علوم پزشکی در حوزه دندان‌پزشکی تحت بیهوشی خبر داد و افزود: در کمیته اخلاق بالینی هم رتبه برتر کشوری را به دست آوردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مجوز ۱۰۰ نفر نیروی اورژانس گرفته شده که بخش قابل توجهی از کمبودها رفع می‌شود عنوان کرد: سه دستگاه موتورلانس برای اورژانس گرفتیم و دو دستگاه هم به زودی اضافه می‌شود تا تعداد به پنج مورد برسد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان اورژانس هوایی دارد که برای هر بیمار ۱۰۰ میلیون تومان تمام هزینه می‌شود بدون اینکه ریالی پرداخت کند گفت: همه شهرستان‌های استان دارای پد بالگرد هستند و توانستیم تعداد پدها را گسترش دهیم.
دکتر مجذوبی به راه‌اندازی مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: دانشگاه ما توانست مجوز راه‌اندازی پارک علم و فناوری را بگیرد و جزو پنج دانشگاه کشور هستیم که دارای این امکان شده‌ایم و در حال حاضر بیش از ۸۰ محصول نوآوری تولید می‌شود که اخیرا درخواست دادند دو محصول ما به تاجیکستان صادر شود.
وی با بیان اینکه با پیگیری‌های صورت گرفته توانستیم مجوز پژوهشگاه را بگیریم گفت: تنها چهار دانشگاه کشور توانستند چنین مجوزی را بگیرند و همدان هم جزو آنهاست و در حال حاضر زیرساخت‌های دانشگاه در حوزه تحقیقات کامل و زیست بوم فناوری تکمیل شده است، در واقع با این افتخارات، این دوره یکی از دوره‌های پرافتخار در دانشگاه علوم پزشکی محسوب می‌شود و قدردان تلاش‌های همکاران هستیم.
 
  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 9621
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3439531
تعداد کاربران بر خط 3