دومین اهدای عضو در سال1401 با سخاوت خانواده طاهره مصطفی رقم خورد
اعضای بدن مرحوم طاهره مصطفی ازشهرستان درگزین به سه بیمار نیازمند به پیوند زندگی دوباره بخشید.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، دکتر مجید حمیدی مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از خانواده سخاوتمند مرحوم مصطفی گفت: طاهره مصطفی33 ساله ساکن شهرستان رزن، به دلیل خونریزی مغزی بستری شده بود که با تشخیص مرگ مغزی وی و گذشت و بزرگواری خانواده سخاوتمندش کبد و دو کلیه این مرحومه به منظور استفاده بیماران نیازمند اهدا شد و به سه نیازمند پیوندعضو زندگی دوباره بخشید.
دکتر حمیدی افزود: از خداوند متعال علو درجات و غفران الهی برای آن مرحوم وصبر و شکیبایی برای خانواده محترم و داغدارش مسئلت داریم.
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی همچنین از تیم پر تلاش بیمارستان تشکر نموده واظهار امیدواری کرد با فرهنگ سازی و نهادینه شدن این عمل خیر و خداپسندانه برای افراد بیشتری امکان زندگی دوباره فراهم شود.
معاونت درمان دانشگاه این ضایعه غم انگیز را به خانواده گرانقدر مصطفی تسلیت عرض نموده و از اقدام خیر و خداپسندانه این خانواده عزیز تشکر و قدردانی میکند. /ب




