سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/05/14 - 07:06
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 454
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سومین عملیات انتقال کلیه از تهران به بیمارستان شهید بهشتی با موفقیت انجام شد

سومین عملیات انتقال عضو پیوندی(کلیه) از بیمارستان سینا تهران به بیمارستان شهید بهشتی همدان با موفقیت انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، دکتر رضا طهماسبی معاون درمان دانشگاه گفت: دوشنبه نهم مردادماه سومین عملیات انتقال عضو پیوندی(کلیه) از بیمارستان سینا تهران به بیمارستان شهید بهشتی همدان با موفقیت انجام شد.
 
وی ادامه داد: با از خودگذشتگی خانواده مرحوم محمد بختیاری ۶۲ ساله اهل شهر مهاجران، کبد و ۲ کلیه به ۳ بیمار نیازمند جان دوباره بخشید.
 
دکتر رضا طهماسبی تصریح کرد: کبد و یک کلیه ایشان در بیمارستان سینا تهران به بیماران نیازمند پیوند زده شد و به دلیل نیاز مبرم یک بیمار در همدان، یک کلیه اهدایی در زمان طلایی به همدان منتقل و با موفقیت برای یک بیمار آقا در بیمارستان شهید بهشتی پیوند شد.
 
گفتنی است تیم پیوند مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی همدان به سرپرستی دکتر محمدعلی امیرزرگر و دکتر رضا طهماسبی متخصص بیهوشی، معاون درمان دانشگاه این عمل موفقیت آمیز را به انجام رساندند.
  • گروه خبری : درمانی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
ادمین معاونت درمان
خبرنگار

ادمین معاونت درمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 977
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3444139
تعداد کاربران بر خط 10