سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/07/23 - 12:25
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 615
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته جهانی کودک و میلاد امام حسن عسگری(ع) برگزار شد:

مراسم جشن هزارمین عمل جراحی موفق در بیمارستان کودکان اکباتان

با حضور دکتر کلوندی رئیس بیمارستان کودکان اکباتان، مهندس باقری مدیر مرکز، کیانی مترون مرکز و جمعی از مسئولان، پزشکان، دانشجویان رشته جراحی و کارکنان بیمارستان کودکان اکباتان جشن هزارمین عمل جراحی موفق در این بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی بیمارستان کودکان اکباتان، دکتر کلوندی رئیس بیمارستان در این مراسم ضمن تبریک جشن هزارمین عمل جراحی موفق در مرکز گفت: این افتخار بزرگی است که امروز در خدمت اساتید بزرگ و محققان این مرکز جشن هزارمین عمل جراحی موفق را برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: درواقع امروز روز مبارکی است که بیش از هزار عمل جراحی موفق در این مرکز انجام شده و امیدوارم که با اقداماتی که صورت گرفته است همچنان این اعمال جراحی در این مرکز پایدار و برقرار باشد و خدمات تخصصی بیشتری به کودکان ارائه شود.

دکتر قربانپور رئیس اتاق عمل مرکز نیز ضمن تبریک این توفیقات و اقدامات ارزشمند، این موفقیت را مرهون تلاش‌های اساتید مجرب و همکاری تیمی تمامی همکاران دانست و خاطرنشان کرد: رسیدن ما به این نقطه مرهون تلاش همه عزیزان است چون این یک کار کاملاً تیمی بوده است.

وی در ادامه گزارشی از عملکرد مرکز در تحقق بیش از هزار عمل جراحی  در این بیمارستان ارائه داد.

در ادامه مراسم مهندس باقری مدیر بیمارستان ضمن خوشامدگویی به اساتید و مسئولین حاضر گفت: ما براین باور هستیم که با حضور اساتید برجسته در این مرکز وبا توجه به اینکه این مرکز در تمامی حوزه‌ها پتانسیل خوبی دارد توانسته روز به روز نسبت به گذشته جلوتر برود و بهتر شود.

وی با اشاره به چکیده‌ای از گزارش عملکرد مرکز در سایر بخش‌ها عنوان کرد: همه ما هدفمان این است که محیطی را فراهم کنیم که اساتید و کادر درمان بتوانند آموزش و درمان خود را به بهترین شکل ارائه دهند و تلاش می‌کنیم تا جایی که امکان دارد مشکلات و چالش‌های مرکز را مرتفع سازیم و پیرو صحبت رئیس  بیمارستان بتوانیم به‌واقع خودباوری را در این مرکز به بهترین شکل معنا کنیم، از تمامی همکاران پزشک و پرستاران عزیز که در این مسیر ما را همراهی کردند، صمیمانه سپاسگزاریم و امیدوار هستیم بتوانیم با هم به سوی موفقیت‌های بیشتر پیش رویم.

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 4737
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3478999
تعداد کاربران بر خط 7