نشست هماهنگی اجرای برنامه آموزش همگانی در زمینه طرحهای ترافیکی
در راستای هماهنگی برون بخشی جهت کاهش حوادث ترافیکی به عنوان یکی از دلایل مرگ و میر در گروههای سنی مختلف، نشستی با محوریت آموزش همگانی با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان، رئیس پلیس راهور این شهرستان و نمایندگان ادارات مرتبط برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان همدان، دکتر رستمی کیا رئیس مرکز بهداشت همدان با اشاره به آمار مرگ و صدمات جسمی ناشی از حوادث ترافیکی در کشور، بر اهمیت نقش آموزش عمومی در فرهنگ سازی و کاهش حوادث ترافیکی تاکید کرد و همراهی و بسیج دستگاه های مرتبط را در آموزش همگانی اقشار مختلف جامعه خواستار شد.
وی همچنین از آمادگی مرکز بهداشت جهت استفاده از ظرفیت واحدهای بهداشتی تابعه در اجرای این برنامه خبر داد.
سرهنگ جمالی رئیس پلیس راهور شهرستان همدان ضمن تبیین کاهش چشمگیر موارد فوت سالیانه خاطر نشان کرد متاسفانه موارد تصادفات منجر به جرح روند افزایشی داشته و قسمت عمده تصادفات منجر به فوت در سطح شهرستان مربوط به عابرین پیاده می باشد وی در ادامه افزود موضوع آموزش فرهنگ ترافیکی و اصلاح رفتار ترافیکی عابرین پیاده باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
سرهنگ جمالی اظهار داشت: در سنوات گذشته برنامه ها و فعالیت های آموزشی خوبی در مورد حوادث ترافیکی انجام می شد، اما از زمان همه گیری کرونا، این آموزش ها تا حدودی کم رنگ شده است وی همچنین در خصوص راهکار تقویت و بهبود برنامه های آموزش همگانی تصریح کرد استفاده از ظرفیت فضای مجازی ضروری و اجتناب ناپذیر است.
گفتنی است در ادامه نمایندگان سایر ادارات مرتبط نیز در خصوص راهکارهای عملیاتی جهت ارائه آموزشهای موثر به بحث و تبادل نظر پرداختند.





نظر دهید