جزئیات انعقاد تفاهمنامه دانشگاه علوم پزشکی همدان با سازمان جهاد کشاورزی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه پایش سموم محصولات سموم کشاورزی برنامه دائمی معاونت غذا و دارو است و در صدد آن هستیم مزارع کشاورزی را شناسنامهدار کنیم افزود: در این صورت میدانیم مزارع محل تولید چه مواد غذایی بود و زیر نظر جهاد کشاورزی چه زمانی از سموم استفاده کند و بتوانیم در هر شرایط و زمانی پایش داشته باشیم.
به گزارش وبدا در همدان دکتر قدرت الله رستمی در خصوص تفاهمنامه دانشگاه علوم پزشکی همدان با سازمان جهاد کشاورزی، گفت: در این راستا ۸ محصول اولویتدار سازمان جهاد کشاورزی به جهت وجود سموم در دانشگاه همدان مورد بررسی قرار میگیرد
وی بیان کرد: خوشبختانه ۷ محصول که قرار است از لحاظ میزان استفاده سموم مورد ارزیابی قرار بگیرد در همدان تولید میشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه پایش سموم محصولات سموم کشاورزی برنامه دائمی معاونت غذا و دارو است و در صدد آن هستیم مزارع کشاورزی را شناسنامهدار کنیم افزود: در این صورت میدانیم مزارع محل تولید چه مواد غذایی بود و زیر نظر جهاد کشاورزی چه زمانی از سموم استفاده کند و بتوانیم در هر شرایط و زمانی پایش داشته باشیم.
دکتر رستمی خاطرنشان کرد: نتایجی که از این ارزیابی به دست میآید قابلارائه در مجمععمومی خواهد بود
وی در پاسخ به خبرنگار این رسانه مبنی بر اینکه چه محصولاتی قرار است در این تفاهمنامه مورد ارزیابی قرار بگیرد؟ عنوان کرد:۷ محصولی که در همدان تولید میشود شامل خیار و گوجهفرنگی گلخانهای، پیاز، سیبزمینی و سیبدرختی و یک محصول پرتقال که در خارج از همدان تولید میشود است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نتایج این ارزیابی در اختیار جهاد کشاورزی قرار داده میشود که بر اساس آن این سازمان هم بتواند سیاستگذاری خود را تدوین کند
دکتر رستمی با بیان اینکه با تأمین سلامت آب و غذا میتوان بخش مهمی از پیشگیری بیماریهای غیرواگیر را محقق کرد، عنوان کرد: امیدواریم با اجرای چنین برنامههای مواد غذایی و کشاورزی سالمی در اختیار مردم قرار بگیرد