سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/09/13 - 09:19
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 144
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان مطرح کرد؛

تأکید بر اخلاق زیستی، آینده‌نگری و مأموریت انسان‌محور دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به نقش تعیین‌کننده پژوهش در حل مسائل انسانی و توسعه علم، بر ضرورت حرکت دانشگاه‌ها به سمت تحقیقات مسئله‌محور، آینده‌نگر و مبتنی بر اخلاق زیستی تأکید کرد.

به گزارش وبدا در همدان روز چهارشنبه 12 آذر ماه همایش بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر با حضور دکتر حمید ملانوری استانداری همدان، دکتر منصور غلامی وزیر اسبق علوم؛ دکتر بهروز کارخانه ای رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان و جمعی معاونین استاندار، روئسای دانشگاه ها و مسئولان استانی برگزار شد.

 

  دکتر بهروز کارخانه‌ای در این همایش  با بیان اینکه پیشرفت علمی تنها بر تجربه‌های انباشته استوار نیست و گاه «شهود» مسیرهای تازه‌ای در برابر پژوهشگران می‌گشاید، اظهار کرد:در بسیاری از اکتشافات علمی، جرقه‌ای ذهنی بدون سابقه پیشین مسیر تحول را رقم زده است؛ اما امروز اخلاق زیستی و مسئولیت علمی از دهه ۱۹۶۰ تاکنون به یکی از ارکان اصلی سیاست‌گذاری پژوهشی تبدیل شده و باید در تمام سطوح دانشگاهی جاری باشد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان  گزارشی از عملکرد پژوهشی این مرکز ارائه داد و گفت: در این راستا  می توان به کسب  رتبه سوم دانشگاه‌های تیپ دو کشور؛ کسب رتبه برتر در محور تولید و ترجمان علم، انتشار  ۱۳۱ مقاله با H-index 6؛ دریافت بیش از ۲۵۰ هزار استناد آثار پژوهشگران دانشگاه ،ثبت ۲۴۳ همکاری بین‌المللی در سال‌های اخیر و درآمد قابل توجه از طرح های نوآورانه توسط پارک علم و فناوری،  اشاره کرد.

 

ضرورت چرخش به سمت تحقیقات انسان‌محور

 

دکتر کارخانه‌ای تأکید کرد: این موفقیت‌ها هنوز در شأن مردم، جامعه علمی و گستره سرمایه‌گذاری‌ها در آموزش عالی نیست، پژوهش دانشگاهی تنها زمانی ارزش واقعی دارد که رنج مردم را کاهش دهد و زندگی انسان‌ها را ساده‌تر، ایمن‌تر و قابل زیست‌تر کند.

 

 وی افزود: پژوهش باید در خدمت انسان باشد؛ اگر بتوانیم آرامش و امکانات زندگی را تقویت کنیم، راه برای رشد معنوی و تعالی فردی نیز هموارتر خواهد شد.

 

نگاه انسان‌ساز در اندیشه دینی

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رسالت ما در دانشگاه این است که با تولید علم، فناوری و پژوهش‌های اصیل، زندگی مردم را تسهیل کنیم تا فرصت رسیدن به معنا فراهم شود.

 

دکتر کارخانه‌ای در پایان بر لزوم ارتقای کیفیت پژوهش، توسعه همکاری‌های بین‌المللی، گسترش اخلاق زیستی و حرکت به سمت پژوهش‌های کاربردی تأکید کرد و گفت :هفته پژوهش فرصتی برای بازنگری و برنامه‌ریزی دقیق‌تر در مسیر مأموریت‌های علمی دانشگاه است.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم   صفی زاده
خبرنگار

خانم صفی زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 5622
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3435532
تعداد کاربران بر خط 7