انجام یک هزار مورد آزمایش پاتولوژی در بیمارستان ولیعصر(عج) در سال ۱۴۰۳
متخصص پاتولوژی بیمارستان ولیعصر(عج) تویسرکان گفت: بیمارستان ولیعصر(عج) از فروردین تا دی ماه سال ۱۴۰۳، موفق به انجام نزدیک به یک هزار مورد آزمایش پاتولوژی شده است.
به گزارش وبدا همدان به نقل از روابط عمومی بیمارستان ولیعصر(عج) شهرستان تویسرکان، دکتر الهام محمدظاهری رییس این مرکز و متخصص پاتولوژی بیمارستان ولیعصر(عج) با اعلام این خبر گفت: این آزمایشات با هدف تشخیص دقیقتر و ارائه خدمات بهینه به بیماران در بخشهای مختلف بیمارستان انجام گرفته است. متخصصان پاتولوژی با بهرهگیری از جدیدترین روشها و تجهیزات، نمونههای مختلف بیمارستانی را بررسی کرده و نتایج آنها برای تعیین روند درمانی بیماران مورد استفاده قرار گرفته است.
دکتر محمدظاهری افزود: بیمارستان ولیعصر(عج) همواره در تلاش است تا با ارائه خدمات پزشکی پیشرفته و بروز، رضایت بیماران را جلب کرده و در راستای بهبود سلامت جامعه گام بردارد.





نظر دهید