برگزاری جلسه هماهنگی احداث و راه اندازی آزمایشگاه مولکولی در بیمارستان سینا
جلسه هماهنگی احداث و راهاندازی آزمایشگاه مولکولی(pcr) در مرکز آموزشی درمانی سینا با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری، جلسه هماهنگی احداث و راه اندازی آزمایشگاه مولکولی (بخش pcr)در بیمارستان سینا با حضور دکتر شکوهی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتررضوان رییس مرکز آموزشی درمانی سینا و اساتید این مرکز در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه، دکتر شکوهی اظهار داشت: راهبرد معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه در نزدیک کردن بخشهای درمان، بهداشت و پژوهش به یکدیگر میباشد و در راستای احداث و راهاندازی آزمایشگاه مولکولی (بخش pcr ) از هر اقدامی که لازم باشد تا این برنامه به نتیجه برسد حمایت خواهد کرد.
وی باین کرد: امید است این اقدام حرکتی مثبت در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه و موجب رضایت پزشکان و همشهریان گردد.
در پایان این جلسه از واحد آزمایشگاه این مرکز بازدید بعمل آمد.




